Skip to main content

Pe scurt. Noutăți la TVR 2 în weekend. O emisiune despre viticultură și una despre modă

 
Pe scurt. Noutăți la TVR 2 în weekend. O emisiune despre viticultură și una despre modă
Foto: TVR

Pe scurt. TVR 2 programează din weekend două emisiuni în grilă. Una despre viticultură și alta despre fashion.

Care este formatul? Când încep?

Publicitate

„Frați de viță” se numește emisiunea despre viticultură. Frații Cătălin și Adrian Păduraru pornesc prin țară să descopere podgorii și crame. Se va vorbi, de asemenea, și despre tradițiile culturale din zonă, dar și despre istoria vinului.

Emisiunea va debuta sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17:00, pe TVR 2.

„Vinul este istorie, identitate națională, cultură, pârghie pentru bunăstare socială, valoare economică, bucuria vieții. România vitivinicolă de astăzi - cu extensiile oenoturism și oeno-farma-cosmetice - oferă șansa tinerilor de a-și clădi un viitor aici și șansa unui bine colectiv mult așteptat.

Ne propunem - prin această emisiune - să dobândim cu toții cunoașterea de a fructifica aceste șanse”, a spus Cătălin Păduraru.

Un show despre modă și lifestyle, din weekend pe TVR 2

Cea de-a doua emisiune conține subiecte despre modă, lifestyle, diete, sănătate, o rubrică dedicată online-ului și una de making of. Este prezentată de Alina Ionescu și se numește „Zile cu Stil”.

Sezonul nou al producției va debuta sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 18:00, pe TVR 2. În prima ediție invitat este solistul Pepe.

„Toată munca echipei noastre a avut un singur obiectiv: să aducă echilibru, frumuseţe, sănătate şi stil în vieţile telespectatorilor noştri. Am început filmările în forţă şi de trei săptămâni filmăm zilnic.

Vrem să aducem „Zile cu stil” în vieţile telespectatorilor noştri şi vrem ca ei să nu uite că moda trece, însă stilul rămâne! Am avut parte deja şi de peripeții: am căzut la filmări, m-am răsturnat în timpul prezentarilor în piscină şi din acest sezon veţi vedea totul în rubrica de making of”, a spus Alina Ionescu. 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Zile cu stil este de vreo 2 ani in grila, iar Fratii Paduraru au mai avut emisiunea asta pe Tvr (nu garantez ca nu sunt redifuzari)...
  • Jar ne prezintă nemuritoarea Carlita Tompea Haralambie vechiturile drept noutate. Asta cu fratii Ppduraru este o ciorbă reîncalzită. Un vin răsuflat. Fară buchet. Nu va rezista mai mult de un sezon in girlă? Un eșec anunțat.

Trimite un comentariu