Skip to main content

Întoarcerea rachetei lui Elon Musk pe Pământ se vede la Discovery

 
Întoarcerea rachetei lui Elon Musk pe Pământ se vede la Discovery

Racheta lui Elon Musk și întoarcerea sa Pământ se vede și în România. Discovery va difuza aterizarea navei SpaceX Crew Dragon, după ce a fost andocată două luni pe Stația Spațială. 

Evenimentul se vede duminică, 6 septembrie, de la ora 22:00. 

Publicitate

Pe lângă imaginile exclusive ale întoarcerii navei, postul de televiziune aduce și comentariile unor astronauți ca Mike Massimino sau Garrett Reisman.

Prezentatorul de televiziune Chris Jacobs fi gazdă a transmisiunii călătoriei spre casă a echipajului. De asemenea, jurnalistul câștigător al premiului Emmy, David Kerley, va fi parte echipei de reporteri.

Echipele Discovery și Science Channel au petrecut peste un an documentând eforturile SpaceX de a deveni prima companie privată care să trimită astronauți în spațiu, spun reprezentanții postului. Postul a difuzat și imagini de la lanasarea care a avut în urmă cu două luni. 

Transmisiunea întoarcerii navei SpaceX Crew Dragon a fost produsă pentru Discovery Channel de Storied Media Group. Producătorii executivi ai Storied Media Group sunt Aaron Fishman, Todd Hoffman și Michael J. Miller. Producătorii executivi din cadrul echipei Discovery sunt Gretchen Eisele, Scott Lewers și Caroline Perez.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu