Skip to main content

Radio Impuls, din familia Kanal D, vine cu un concurs: „Cască urechea!” pentru o maşină

 
Foto: Radio Impuls
Foto: Radio Impuls

Radio Impuls, din familia Kanal D, organizează un concurs. Se numeşte Cască urechea şi pune la bătaie o maşină - Hyundai I20.

Publicitate

Care sunt regulile? În ce perioadă se va desfăşura concursul?

Concursul va începe de azi, 21 septembrie, şi se va încheia pe 18 decembrie.

Ascultătorii trebuie să descarce aplicaţia „Radio Impuls” şi să introducă cuvântul cheie anunţat zilnic, în timpul emisiunilor.

Premiile săptămânale se acordă vinerea

În fiecare zi vor fi sunaţi participanţii zilei precedente, iar dacă vor răspunde cu sintagma „Ascult Radio Impuls”, atunci vor intra pe lista scurtă pentru extragerea premiului săptămânal, care are loc în fiecare zi de vineri, în perioada concursului.

Ca premiu săptămânal se va da o pereche de căşti audio wireless. Învingătorul va fi desemnat în timpul matinalului „Scularea!”, între 09:00 şi 10:00.

Maşina se acordă în luna decembrie

Marele premiu, maşina Hyundai I20, se acordă pe 18 decembrie. La extragerea de atunci vor intra toţi oamenii care, în perioada concursului, au încris în aplicaţie cuvintele cheie corecte, indiferent daca au fost sau nu declaraţi câştigători ai unui premiu săptămânal.

În data de 18.12.2020, tot în cadrul matinalului „Scularea!”, se va extrage un participant care va fi sunat în intervalul 09:00-10:00. Dacă el răspunde corect cu „Ascult Radio Impuls!”, atunci va fi declarat câştigător şi va intra în posesia maşinii.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu