Skip to main content

Roland Garros 2020: Halep, Begu şi Cîrstea se luptă în competiţia de la Paris. Eurosport anunţă sute de ore de conţinut

 
Foto | GSP
Foto | GSP

Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea se numără printre sportivele din România care se luptă la Roland Garros 2020, turneul de tenis de la Paris. Meciurile se vor vedea la Eurosport, care anunţă peste 300 de ore de conţinut de la turneul principal (începând de duminică, 27 septembrie), dar şi meciurile din calificări (care au început deja) pe Eurosport Player.

Publicitate

România va avea 15 jucători la Roland Garros, fiind cel mai mare număr de participanţi din ţara noastră la un turneu de Grand Slam. Nu va lipsi nici Simona Halep (cea care a câştigat turneul în 2018), care, după cucerirea titlului la Roma, este marea favorită de anul acesta de la Paris. După victoria în faţa Karolinei Pliskova, poate reveni pe primul loc în lume.

Pe tabloul principal al competiţiei, România va avea încă patru reprezentante: Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan.

În calificările de la Roland Garros, alte şapte jucătoare vor încerca să ajungă pe tabloul feminin de simplu: Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Laura Paar şi Gabriela Talabă.

Andreea Mitu şi Raluca Olaru vor evolua în proba de dublu feminin şi vor face pereche cu Patricia Ţig, respectiv Irina Begu. Celelalte perechi de pe tabloul de dublu feminin în care sunt prezente jucătoare românce sunt: Irina Bara / Fanny Stollar (Ungaria), Monica Niculescu / Misaki Doi (Japonia), Ana Bogdan / Rebecca Peterson (Suedia), Sorana Cîrstea / Sara Sorribes Tormo (Spania). La dublu masculin, Horia Tecău va face din nou pereche cu partenerul său Jean-Julien Rojer (Olanda).

Comentatorii vor fi Radu Abramescu, Radu Antofi, Alexandru Gheorgiaş, Sorin Niculescu, Cristi Petre, Sorin Popescu, Valentin Protopopescu şi Dragoş Suciu.

Date cheie:

•Duminică, 27 septembrie – începe turneul principal
•Sâmbătă, 10 octombrie – finala feminină
•Duminică, 11 octombrie – finala masculină

Eurosport va folosi, şi la Paris, The Cube - studioul de realitate mixtă. O lume virtuală care conectează de la distanţă jucătorii, de data aceasta din Paris, cu oaspeţi, gazde şi experţi din orice colţ al lumii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus