Skip to main content

Roland Garros 2020: Halep, Begu și Cîrstea se luptă în competiția de la Paris. Eurosport anunță sute de ore de conținut

 
Roland Garros 2020: Halep, Begu și Cîrstea se luptă în competiția de la Paris. Eurosport anunță sute de ore de conținut
Foto | GSP

Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea se numără printre sportivele din România care se luptă la Roland Garros 2020, turneul de tenis de la Paris. Meciurile se vor vedea la Eurosport, care anunță peste 300 de ore de conținut de la turneul principal (începând de duminică, 27 septembrie), dar și meciurile din calificări (care au început deja) pe Eurosport Player. 

România va avea 15 jucători la Roland Garros, fiind cel mai mare număr de participanți din țara noastră la un turneu de Grand Slam. Nu va lipsi nici Simona Halep (cea care a câștigat turneul în 2018), care, după cucerirea titlului la Roma, este marea favorită de anul acesta de la Paris. După victoria în faţa Karolinei Pliskova, poate reveni pe primul loc în lume.

Publicitate

Pe tabloul principal al competiției, România va avea încă patru reprezentante: Simona Halep, Patricia Țig, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan.

În calificările de la Roland Garros, alte șapte jucătoare vor încerca să ajungă pe tabloul feminin de simplu: Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Laura Paar și Gabriela Talabă.

Andreea Mitu și Raluca Olaru vor evolua în proba de dublu feminin și vor face pereche cu Patricia Țig, respectiv Irina Begu. Celelalte perechi de pe tabloul de dublu feminin în care sunt prezente jucătoare românce sunt: Irina Bara / Fanny Stollar (Ungaria), Monica Niculescu / Misaki Doi (Japonia), Ana Bogdan / Rebecca Peterson (Suedia), Sorana Cîrstea / Sara Sorribes Tormo (Spania). La dublu masculin, Horia Tecău va face din nou pereche cu partenerul său Jean-Julien Rojer (Olanda).

Comentatorii vor fi Radu Abramescu, Radu Antofi, Alexandru Gheorgiaș, Sorin Niculescu, Cristi Petre, Sorin Popescu, Valentin Protopopescu și Dragoș Suciu.

Date cheie:

• Duminică, 27 septembrie – începe turneul principal
• Sâmbătă, 10 octombrie – finala feminină
• Duminică, 11 octombrie – finala masculină

Eurosport va folosi, și la Paris, The Cube - studioul de realitate mixtă. O lume virtuală care conectează de la distanță jucătorii, de data aceasta din Paris, cu oaspeți, gazde și experți din orice colț al lumii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu