Skip to main content

VIDEO. Ploaie de vedete şi de spoturi de toamnă. Bartoş, Nartea, Pavlu, Iureş cu vocea sau fiul Magdei Catone, printre protagonişti

 
Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

VIDEO. Reclame. A venit toamnă, au sosit şi noile reclame. Multe. Cu o ploaie de vedete în prim-plan. Sunt nume cunoscute precum Pavel Bartoş (care apare în două spoturi), Adi Nartea (actorul principalul din serialul „Vlad”), Şerban Plavu (actorul din „Umbre”) sau actorul Alex Bogdan, protagonist în spotul Oskar Superweiss, dar şi într-o reclamă pentru asigurări (asta pe lângă spoturile Telekom, în care-l joacă pe Ciobanul Niţă).

Publicitate

De asemenea, mai apar şi Cezar Ouatu sau fiul actriţei Magdei Catone, Carol Ionescu. Sunte multe spoturi, multă creativitate, mesaje diferite.

Şi actorul Marcel Iureş apare într-o campanie. Doar cu vocea, într-o serie a celor de la Sanador.

Menţionăm, totodată, şi spotul celor de la Kaufland, care sărbătoresc 15 ani de când sunt în România. Şi Mega Image, un concurent direct, a realizat un spot, însă unul adaptat situaţiei actuale din lume.

Paginademedia.ro. vă prezintă câteva dintre reclamele lansate în ultima perioadă:

1. Adrian Nartea, în Reclama Alcalia - „Îmi face bine”

Adi Nartea, actorul principal din Vlad, serialul de pe Pro TV, apare în cel mai nou spot lansat de apa Alcalia. Mesajul principal - „Îmi face bine”

2. Pavel Bartoş - două reclame la două brand-uri

Şi actorul Pavel Bartoş a fost prezent în două reclame de la două brand-uri diferite. Mai întâi, apare într-o reclamă la un detergent - Dero lichid şi are mesajul „Scoate 99 de pete frecvente”.

Bartoş mai are un rol şi pentru brandul lanţului de magazine La Doi Paşi. În reclamă mai apare şi un fost actor din Mondenii sau În puii mei, Mihai Munteniţă.

Spotul este adaptat cu reguli de igienă din cauza pandemiei actuale.

3. Marcel Iureş - vocea Sanador

Te-ai întrebat cine este vocea din spatele spotului de la Sanador? Ei bine, este vorba despre Marcel Iureş, actor distins cu Ordinul Serviciu Credincios în grad de Mare Cruce.

De ce a fost ales Marcel Iureş? Răspund cei de la Sanador:

"Domnul Marcel Iureş, pe lângă faima internaţională, este un actor pentru care e dificil să mai găseşti epitete. Numele dumnealui trezeşte sentimentul de admiraţie, vocea sa e recunoscută de orice român."

"Pentru producţia clipurilor am apelat la agenţia Factor. Conceptele creative au fost rezultatul unei munci de echipă Sanador & Factor. Producţia şi post-producţia au fost coordonate de către Tino Furtună şi regizorul Jordi Rexach, după un script dezvoltat intern.".

4. Şerban Pavlu, în reclama City Insurance

Şerban Pavlu, actorul din Umbre, serialul HBO, apare în noul spot al celor de la City Insurance.

Reclama se cheamă „Vizita surpriză” şi are mesajul central: „Cum să stai neasigurat? Fără asigurare nu ieşi din casă, nu intri în casă”.

5. Cezar Ouatu, la Tinmar Energy

Ceza Ouatu este unul dintre personajele reclamei la Tinmar Energy. Ouatu apare câteva secvenţe în timp ce cântă. În spot, personajul principal este Robert Glinţă, unul dintre cei mai buni înotători din România.

 

6. Kaufland - de 15 ani în România

Lanţul de magazine Kaufland sărbătoreşte 15 ani de când se află în România. A lansat un spot în care promovează principalele atracţii din ţara noastră şi are un mesaj central - „De 15 ani facem din poveste realitate”

 

7. Mega Image, spot adaptat la pandemie

Mega Image a pregătit în ultimele luni un spot în care îşi îndeamnă clienţii să cumpere responsabil. Este un spot adaptat la pandemie, având mesajul - „Gândeşte mega”

 

8. Emag, reclamă cu fiul Magdei Catone

Emag a lansat de două zile un nou spot. Despre Emag Genius, unde poţi face cumpărături nelimitate cu beneficii premium. În spot apare şi fiul Magdei Catone, Carol Ionescu.

9. Alex Bogdan, reclamă la Paid România

Alex Bogdan, fost actor în Mondenii şi bine cunoscut pentru spotul „Oskar”, apare acum într-o reclamă pentru Paid România.

De menţionat că Bogdan mai este în două reclame, cea cu Oskar şi una cu Telekom România, alături de Ghiţă Ciobanul.

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Legat de reclama "eMag", in Lampa lui Aladdin nu se afla niciun "Geniu", ci un "Jinni" (sau "Jinn" cunoscut si ca "Djinni" ori "Djinn", dar si mai popular in melodia "Genie In A Bottle" - Christina Aguilera -YouTube). Sau, pe romaneste, un "duh" sau un "spirit", nicidecum un "geniu". Asa ca cine a avut ideea reclamei face parte din categoria celor care traduc "compass" prin "compas", "library" prin "librarie" s.a.m.d. Ca si cei care au acceptat o reclama bazata pe jocuri fortate de cuvinte. E buna! Prinde la ignoranti! Ca sa nu mai amintesc chestia cu "triliardul".
  • Publicitarul Publicitarul
    1. Superb spotul Sanador, parca ar fi un mini-documentar cu informatii utile despre inima. Foarte bine legat, transmite multa empatie. Iar vocea lui Iures suna cam ca a lui Morgan Freeman din documentarele despre Univers.
    2. Interesanta asocierea Kaufland cu muzica populara. Multe cadre, dar bine asezate. Poate ar fi fost bine ca propozitiile titrate sa fie citite. Emotie si bucurie!
    3. Tinmar, Paid si emag sunt niste maimutareli de tipul "V-am prins, vrajitoarelor". De la ultimii ma steptam la mai mult.
  • Gabi Gabi
    O mică prospectare nu ar strica înainte, nu știu de unde și pana unde PAID România este bancă. "Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurari obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008."

Trimite un comentariu

sus