Skip to main content

„Haine” noi pentru Vivre. Brandul de home and deco și-a schimbat logo-ul

 
„Haine” noi pentru Vivre. Brandul de home and deco și-a schimbat logo-ul

„Haine” noi pentru Vivre. Retailer-ul online de mobilier și decorațiuni are o nouă identitate vizuală. 

Cea mai importantă schimbare s-a produs la nivelul logo-ului, care s-a simplicat mult. 

Publicitate

Modificările nu vor fi vizibile doar în România, ci și în celelalte opt țări în care e prezent brandul (Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia).

„Noua imagine pune accent pe întregul limbaj vizual, prin intermediul unui logo versatil și al unui sistem de culori care oferă o abordare dinamică pe toate palierele de comunicare”, explică reprezentanții companiei.

Aceștia au mai adăugat: 

„Scopul întregului upgrade vizual este să ofere consumatorului o nouă experiență în fiecare punct de interacțiune, diferită de cea anterioară.”

Proiectul a fost realizat în colaborare cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care a oferit consultanță. 

Monica Cadogan (CEO și Co-fondator Vivre), despre schimbări:

„Vivre face demersuri constante pentru a-și consolida viziunea modernă, de referință în piața online de home & decor. Actualizarea identității vizuale este un demers firesc, pe care toată echipa îl îmbrățișează cu interes și deschidere. Sunt bucuroasă că după eforturi comune și luni bune de lucru, vedem astăzi o nouă identitate de brand mai puternică și mai concisă”, spune aceasta. 

Logo înainte

Logo acum

VIDEO. Clip postat pe contul de Instagram Vivre

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu inteleg de ce intr-un moment in care domeniul graficii e avansat se merge pe chestii asa de simple. Totul evolueaza si te astepti ca marile companii ce isi permit sa investeasca in imagine sa vina cu ceva unic, nu cu un font de scris luat random si facut logo.
  • Audientele serialului turcesc de aseara? A început grila de toamna la Kanal D si vad ca nu ati postat nici o audienta ? Pe luna august la capitolul stiri,filme,seriale,divertisment etc mai publicati audienta? Ca din luna mai nu ati mai dat
  • Doamne ce urat! Simplu fara niciun sens, mai bun era vechiu logo. Noile logo-uri din prezent parca sunt facute in paint.

Trimite un comentariu