Skip to main content

GALERIE FOTO. (P) Auchan sărbătoreşte 14 ani cu MII de reduceri. Aniversarea, în imagini. Ce găsiţi la super-preţ?

 
GALERIE FOTO. (P) Auchan sărbătoreşte 14 ani cu MII de reduceri. Aniversarea, în imagini. Ce găsiţi la super-preţ?

(P) Mii de reduceri şi de preţuri aniversare sunt în magazinele Auchan în această perioadă, când reţeaua sărbătoreşte 14 ani pe piaţa românească.

Publicitate

În 2006, retailerul deschidea primul magazin în România, Auchan Titan. În prezent, are 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri şi 26 de magazine de proximitate MyAuchan.

Paginademedia.ro vă prezintă, în imagini, parte din reducerile din magazine, valabile până pe 20 octombrie.

De notat că, odată cu aniversarea, Auchan a pregătit şi o tombolă unde premiul cel mare este de 10.000 de euro. Cash. Detalii, după galeria foto.

GALERIE FOTO

Tombolă cu premii consistente. Cum vă puteţi înscrie?

În această perioadă, clienţii Auchan sunt invitaţi să-şi obţină propriul buletin aniversar, respectiv un instrument prin care vor fi anunţaţi data secretă la care vor avea acces la reduceri suplimentare de -5% la tot, mai puţin ţigări şi taxa verde, precum şi şansa de a câştiga oricare din premiile tombolei aniversare.

Pentru a se înscrie la tombolă, clienţi vor trebui să-şi creeze un cont pe auchan.ro şi să-şi genereze propriul buletin aniversar virtual care îi înscrie automat în tombola aniversară în care sunt oferite peste 1.000 de premii astfel:

  • 10.000 de euro net (echivalentul în LEI calculat la cursul valutar BNR valabil în ziua trimiterii premiului către Câştigător) direct în contul marelui câştigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1000 de lei, valabile în magazinele Auchan şi MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun
  • 100 de coşuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan şi MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun.
  • 1.000 de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei. Reducere valabilă exclusiv online, doar pentru cumpărături efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o dată, pentru o sesiune de cumpărături şi nu se cumulează cu alte coduri.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus