Skip to main content

GALERIE FOTO. (P) Auchan sărbătorește 14 ani cu MII de reduceri. Aniversarea, în imagini. Ce găsiți la super-preț?

 
GALERIE FOTO. (P) Auchan sărbătorește 14 ani cu MII de reduceri. Aniversarea, în imagini. Ce găsiți la super-preț?

(P) Mii de reduceri și de prețuri aniversare sunt în magazinele Auchan în această perioadă, când rețeaua sărbătorește 14 ani pe piața românească.

În 2006, retailerul deschidea primul magazin în România, Auchan Titan. În prezent, are 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și 26 de magazine de proximitate MyAuchan.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, în imagini, parte din reducerile din magazine, valabile până pe 20 octombrie.

De notat că, odată cu aniversarea, Auchan a pregătit și o tombolă unde premiul cel mare este de 10.000 de euro. Cash. Detalii, după galeria foto.

GALERIE FOTO

Tombolă cu premii consistente. Cum vă puteți înscrie?

În această perioadă, clienții Auchan sunt invitați să-și obțină propriul buletin aniversar, respectiv un instrument prin care vor fi anunțați data secretă la care vor avea acces la reduceri suplimentare de -5% la tot, mai puțin țigări și taxa verde, precum și șansa de a câștiga oricare din premiile tombolei aniversare.

Pentru a se înscrie la tombolă, clienți vor trebui să-și creeze un cont pe auchan.ro și să-și genereze propriul buletin aniversar virtual care îi înscrie automat în tombola aniversară în care sunt oferite peste 1.000 de premii astfel:

  • 10.000 de euro net (echivalentul în LEI calculat la cursul valutar BNR valabil în ziua trimiterii premiului către Câștigător) direct în contul marelui câștigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1000 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziționarea produselor din tutun
  • 100 de coșuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziționarea produselor din tutun.
  • 1.000 de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei. Reducere valabilă exclusiv online, doar pentru cumpărături efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o dată, pentru o sesiune de cumpărături și nu se cumulează cu alte coduri.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.
 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu