Skip to main content

Buhnici a scos temporar un clip despre iPhone 12 de pe YouTube, după ce a aflat de embargoul Apple. Ce spune despre situație?

 
Buhnici a scos temporar un clip despre iPhone 12 de pe YouTube, după ce a aflat de embargoul Apple. Ce spune despre situație?
Foto | Virgin Radio

George Buhnici a scos un clip de pe YouTube, în care prezenta un telefon, deși era singurul creator de conținut care făcea un astfel de review. Este vorba despre un clip despre iPhone 12 Mini, model care nu este disponibil în maganize încă, scrie Virgin Radio

Publicitate

De a scos Buhnici clipul, deși era singurul creator de conținut care prezenta iPhone 12 Mini? La nivel internațional, există un embargo legat de prezentarea acestui model pe care Apple l-a impus creatorilor de conținut cu care colaborează.

George Buhnici nu are un astfel de contract cu Apple, nu era obligat să scoată clipul, dar totuși a făcut-o. De ce?

Contactat de Paginademedia.ro, Buhnici a explicat situația. Spune că nu șters clipul, dar că „l-a pus pe privat” până la ridicarea embargo-ului. 

Mai spune că „nu a semnat cu Apple” și astfel nu ar fi fost obligat să scoată clipul. Ce a vrut să arate prin faptul că a scos temporar clipul? Explică tot el:

„Știam că acest model de iPhone nu este disponibil în magazin, dar nu știam că există un embargo cu creatorii de conținut. Deși eu nu am semnat, am vrut să fiu solidar cu creatorii de conținut care au un astfel de contract. Am vrut să arătăm că și noi, creatorii de conținut din România, ne putem purta civilizat.

Ne-am bucura dacă și Apple ar avea un punct de contact pentru creatorii de conținut în România.

Clipul a fost pus pe privat, va fi sus după embargo”, a spus George Buhnici pentru Paginademedia.ro. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Adică el recunoaște. Apple, scoate banii și plătește-mă altfel uite ce pot să-ți fac! Uite, sunt băiat bun și scot clipul dar îți arăt ce pot sa fac dacă nu sari cu un contract. Din nou Romania se face de ***!

Trimite un comentariu