Skip to main content

Buhnici a scos temporar un clip despre iPhone 12 de pe YouTube, după ce a aflat de embargoul Apple. Ce spune despre situaţie?

 
Foto | Virgin Radio
Foto | Virgin Radio

George Buhnici a scos un clip de pe YouTube, în care prezenta un telefon, deşi era singurul creator de conţinut care făcea un astfel de review. Este vorba despre un clip despre iPhone 12 Mini, model care nu este disponibil în maganize încă, scrie Virgin Radio.

Publicitate

De a scos Buhnici clipul, deşi era singurul creator de conţinut care prezenta iPhone 12 Mini? La nivel internaţional, există un embargo legat de prezentarea acestui model pe care Apple l-a impus creatorilor de conţinut cu care colaborează.

George Buhnici nu are un astfel de contract cu Apple, nu era obligat să scoată clipul, dar totuşi a făcut-o. De ce?

Contactat de Paginademedia.ro, Buhnici a explicat situaţia. Spune că nu şters clipul, dar că „l-a pus pe privat” până la ridicarea embargo-ului.

Mai spune că „nu a semnat cu Apple” şi astfel nu ar fi fost obligat să scoată clipul. Ce a vrut să arate prin faptul că a scos temporar clipul? Explică tot el:

„Ştiam că acest model de iPhone nu este disponibil în magazin, dar nu ştiam că există un embargo cu creatorii de conţinut. Deşi eu nu am semnat, am vrut să fiu solidar cu creatorii de conţinut care au un astfel de contract. Am vrut să arătăm că şi noi, creatorii de conţinut din România, ne putem purta civilizat.

Ne-am bucura dacă şi Apple ar avea un punct de contact pentru creatorii de conţinut în România.

Clipul a fost pus pe privat, va fi sus după embargo”, a spus George Buhnici pentru Paginademedia.ro.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 121 121
    Pai da frt,să nu cumva să posteze inainte expertilor-parteneri din SUA ;)
  • Adi Adi
    Adică el recunoaște. Apple, scoate banii și plătește-mă altfel uite ce pot să-ți fac! Uite, sunt băiat bun și scot clipul dar îți arăt ce pot sa fac dacă nu sari cu un contract. Din nou Romania se face de ***!

Trimite un comentariu

sus