Skip to main content

VIDEO. Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central

 
VIDEO. Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central

VIDEO. Comedy Central aduce un episod special al serialului South Park. Are în centru pandemia Covid-19, care a dat peste cap întreaga planetă în ultimele luni.

Va fi difuzat azi, 5 octombrie, de la ora 23:00. 

Publicitate

Are o durată de 60 de minute și este debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat. Data de lansare pentru următoarele episoade urmează să fie anunțată, spun reprezentanții postului. 

Trey Parker și Matt Stone, creatorii serialului, au scris scenariul și s-au ocupat de producția acestuia. Întreaga producție a episodului special s-a petrecut de la distanță, pe durata pandemiei.

În acest episod, va fi expus rolul lui Randy Marsh în declanșarea pandemiei de COVID-19. Acesta își dă seama că el a fost cel care a adus virusul în SUA, după o vizită în Wuhan.

Tot el lucrează și la un vaccin surprinzător, despre care crede că va vindeca garantat boala declanșată de coronavirus.

Copiii sunt nevoiți să se întoarcă la școală, iar Eric Cartman începe o adevărată mișcare împotriva acestei decizii. Împrejurările îi determină pe polițiști să facă schimb de roluri cu profesorii, iar lucrurile nu mai seamănă deloc cu normalul pe care locuitorii din South Park l-au știut cândva.

„Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park” la situația mondială actuală și satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educația, sinofobia și multe altele”, menționează sursa citată. 

VIDEO. Making-of al episodului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu