Skip to main content

VIDEO. Dan Negru, invitat special într-un serial online. Producția spune povestea unor copii răpiți de o agenție secretă

 
VIDEO. Dan Negru, invitat special într-un serial online. Producția spune povestea unor copii răpiți de o agenție secretă

Dan Negru apare, ca invitat special, într-un serial online. Producția s-a lansat în urmă cu câteva zile, iar din distribuție fac parte mai multe vedete printre care și luptătorul Cătălin Moroșanu. 

Este vorba despre „6ASE”, produs de Vlad Baba, care este difuzat pe canalul de YouTube al casei de discuri Roton Music. Episoadele apar din două în două săptămâni. În total sunt șapte, iar filmările au avut loc în Iași. 

Guest Star-uri surpriză vor fi în fiecare episod, spun oamenii din spatele proiectului. 

Publicitate

Temele principale abordate în serial sunt bullying-ului, importanța prieteniei, a unui colectiv unit și puterea unui sistem educațional centrat pe nevoile copiilor.

În serial se prezintă povestea a șase copii care trec prin tot felul de peripeții, după ce au fost răpiți de o agenție secretă. Dar, asemenea unor supereroi moderni, reușesc să treacă de orice obstacole prin super puterea prieteniei.

Acțiunea celor șapte episoade devine cu atât mai complexă cu cât o multitudine de personaje pleacă în căutarea lor - poliția, profesorii și părinții lor.

Din acest serial fac parte următorii actori și vedete: Cătălin Moroșanu, Mircea Eremia, Vlad Baba, Erica Moldovan, vlogger-ul Cezara Cristescu, Răzvan Popescu, Gabriela Guzun, Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Ioana Jora, Mirela Chirinciuc, Loredan Ștefan, Diana Drăgușin, Ecaterina Maleș, Ioana Dumbravă, cei șase copii - David Popescu, Celina Enea, Ronny Fiterman, Denisa Tudosă, Yanis Pavel și Alessia Ceapraga.

De asemenea, vor exista și alți invitați surpriză, nume din showbiz-ul românesc.

Cătălin Moroșanu, despre rolul său:

„Întotdeauna am visat să fiu actor. Acum visul meu a devenit realitate. 6ASE este un proiect de suflet, realizat în orașul meu natal, Iași, de prietenul Vlad Baba.
În serial joc rolul unui tată ce pleacă în căutarea fetiței lui, care este răpită.

Este pentru prima dată când joc într-un film și sunt super entuziasmat. A fost mai greu ca în ringul de K1, dar la fel de provocator. Sper din suflet să vă placă, am pus multă pasiune în el”, a spus luptătorul. 

6ASE este produs de Vlad Baba și regizat de Ciprian Iacob, după un scenariu scris de Erica Moldovan.

VIDEO. 6ASE - Episodul 1 OPERAȚIUNEA CAPRICORN

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu