Skip to main content

De la iUmor, într-o animație pentru copii. Delia, voce într-un film animat

 
De la iUmor, într-o animație pentru copii. Delia, voce într-un film animat

Delia pune voce într-un film animat. Va spune replicile unei văcuțe în filmul Aventurile Fraților Urși, pe care Cartoon Network îl va lansa luna viitoare.

Filmul se vede sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17:20. Urmărește aventurile celor trei frați urși și lecțiile personajelor despre prietenie și familie.

Grizz, Panda și Ursul Polar pornesc într-o nouă peripeție unde vor depăși obstacole și își vor face prieteni noi. Vocea unuia dintre personaje va fi dublată de către cântăreața Delia Matache.

Publicitate

Jurata emisiunii iUmor, de la Antena 1, va interpreta replicile „vacii melodramatice”, spun reprezentanții postului. Personajul ei se întâlnește cu frații urși care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de mașină și îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

„E un desen plin de aventură, presărat cu umor și situații care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puțin ironică, ba puțin înțepată. Mi se pare că arată că are personalitate”, a spus Delia după înregistrări.

Cartoon Network anunță deja încă film cu frații urși: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 și va urmări călătoriile celor trei frați din perioada copilăriei.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu