Skip to main content

L'Oréal vine cu o nouă ediție a Școlii de Beauty Vlogging. În contextul pandemiei, cursurile vor fi online în acest an

 
L'Oréal vine cu o nouă ediție a Școlii de Beauty Vlogging. În contextul pandemiei, cursurile vor fi online în acest an
Sursa foto: www.irishexaminer.com

L'Oréal anunță o nouă ediție a Școlii de Beauty Vlogging. Proiectul, ajuns la ediția cu numărul șapte, se adresează noilor vloggeri pasionați de beauty. 

Înscrierile mai sunt deschise până pe 11 octombrie. În contextul pandemiei, cursurile din acest an vor fi online.

Publicitate

 

Ioana Dumitrache, Laura Mușuroaea, Maria Dragason și Denisa Sima sunt cele patru vloggerițe care vor ține cursuri la Școala de Beauty Vlogging, în perioada 19 octombrie-14 noiembrie. 

Vor fi 12 cursuri și două discuții libere. 

Marele premiu este format dintr-un smartphone Samsung Galaxy Z Flip, o placă de păr SteamPod 3.0 de la L'Oréal Professionnel și un internship la revista Alist Magazine.

Cel mai bun material realizat în urma fiecărui curs, în cadrul căruia a fost comunicată o temă, va primi un premiu special, precum participarea la o zi de filmare alături de Khaled Mokhtar, o ședință foto alături de Marius Bărăgan, un workshop individual de make-up cu Andra Manea, MUA oficial L’Oréal Paris România sau produse ale mărcilor L’Oréal Paris, Vichy, Kiehl’s, La Roche-Posay, CeraVe și Lancôme.

Participanții se pot înscrie la cea de-a șaptea ediție a Școlii de Beauty Vlogging până pe 11 octombrie inclusiv, pe platforma online beautyvloggingschool.loreal.ro, urmând o serie de pași:

  • Candidații trebuie să încarce pe canalul lor de YouTube, în mod public, un scurt video (de maximum un minut și jumătate) în care să ne povestească ce greșeală au descoperit în rutina lor de îngrijire a pielii sau în cea de make-up și de ce își doresc să educe mai departe comunitățile care îi urmăresc.
  • Cel de-al doilea pas este să denumească video-ul „Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2020 – username-ul lor”.
  • În continuare, ei trebuie să își creeze un cont pe site și să înscrie link-ul în concurs.
  • De asemenea, tot aici, vor adăuga link-urile conturilor lor publice de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) și vor alcătui un top al preferințelor dintre cei patru mentori disponibili.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu