Skip to main content

L'Oréal vine cu o nouă ediţie a Şcolii de Beauty Vlogging. În contextul pandemiei, cursurile vor fi online în acest an

 
Sursa foto: www.irishexaminer.com
Sursa foto: www.irishexaminer.com

L'Oréal anunţă o nouă ediţie a Şcolii de Beauty Vlogging. Proiectul, ajuns la ediţia cu numărul şapte, se adresează noilor vloggeri pasionaţi de beauty.

Publicitate

Înscrierile mai sunt deschise până pe 11 octombrie. În contextul pandemiei, cursurile din acest an vor fi online.

Ioana Dumitrache, Laura Muşuroaea, Maria Dragason şi Denisa Sima sunt cele patru vloggeriţe care vor ţine cursuri la Şcoala de Beauty Vlogging, în perioada 19 octombrie-14 noiembrie.

Vor fi 12 cursuri şi două discuţii libere.

Marele premiu este format dintr-un smartphone Samsung Galaxy Z Flip, o placă de păr SteamPod 3.0 de la L'Oréal Professionnel şi un internship la revista Alist Magazine.

Cel mai bun material realizat în urma fiecărui curs, în cadrul căruia a fost comunicată o temă, va primi un premiu special, precum participarea la o zi de filmare alături de Khaled Mokhtar, o şedinţă foto alături de Marius Bărăgan, un workshop individual de make-up cu Andra Manea, MUA oficial L’Oréal Paris România sau produse ale mărcilor L’Oréal Paris, Vichy, Kiehl’s, La Roche-Posay, CeraVe şi Lancôme.

Participanţii se pot înscrie la cea de-a şaptea ediţie a Şcolii de Beauty Vlogging până pe 11 octombrie inclusiv, pe platforma online beautyvloggingschool.loreal.ro, urmând o serie de paşi:

  • Candidaţii trebuie să încarce pe canalul lor de YouTube, în mod public, un scurt video (de maximum un minut şi jumătate) în care să ne povestească ce greşeală au descoperit în rutina lor de îngrijire a pielii sau în cea de make-up şi de ce îşi doresc să educe mai departe comunităţile care îi urmăresc.
  • Cel de-al doilea pas este să denumească video-ul „Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2020 – username-ul lor”.
  • În continuare, ei trebuie să îşi creeze un cont pe site şi să înscrie link-ul în concurs.
  • De asemenea, tot aici, vor adăuga link-urile conturilor lor publice de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) şi vor alcătui un top al preferinţelor dintre cei patru mentori disponibili.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus