Skip to main content

Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la TV, după zece ani. La Digi24

 
Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la TV, după zece ani. La Digi24

După zece ani, Lucian Mîndruță revine cu o emisiune la televizor. Va avea un proiect săptămânal la Digi24. Ultima dată, Mîndruță a avut o emisiune la Antena 2, în 2010. 

Mai exact, Mîndruță va realiza Ediția de Dimineață, în fiecare duminică, de la 10:30. Prima ediție va fi chiar în acest weekend - 1 noiembrie. 

Publicitate

Va fi o emisiune de interviuri, produsă de Anca Mireanu și Cosmin Ivanuș (cei care dețin site-ul Ediția de Dimineață). Anca Mireanu este și membru în boardul Digi 24. Invitatul primei ediții va fi Denis Roabeș, de la The Motans, după cum a spus Lucian Mîndruță pentru Paginademedia.ro. 

„Va fi un podcast care va apărea și la televizor. E un interviu față în față, dar cu distanțare fizică pentru că studioul de la Digi24 permite. Cameramanii stau la 25 de metri de noi.

Dacă vreți o pauză de la politică sau de la Covid, vă recomand emisiunea. Vor fi invitați oameni care nu au legătură cu zona politică. Vor fi artiști, cântăreți sau actori.

Am vrut ca emisiunea să meargă în altă direcție decât actualitatea. Aș vrea ca emisiunea să fie consumată în orice moment, să nu depindă de actualitate”, a declarat Mîndruță pentru Paginademedia.ro.

Invitatul din ediția cu numărul doi va fi Gabi Diaconu, psihiatru. Despre acesta, Mîndruță spune:

„Am fost pacientul lui, așa ne-am cunoscut.”

Astfel, Lucian Mîndruță revine pe sticlă, cu o emisiune, după zece ani. În toamna lui 2010, a început emisiunea Nimic important, la postul Antena 2. În toamna următoare, emisiunea nu și-a mai găsit loc în grila stației. 

„S-ar putea ca această emisiune să ma facă să ma uit din nou la televizor. Eu nu prea suport să mă văd și să mă aud”, a mai spus realizatorul. 

În paralel cu emisiunea de la Digi24, are și emisiunea Vorbește România la DigiFM. În ultimii ani, el a mai apărut pe TV ca invitat în diverse emisiuni.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ţineţi-vă bine, că mă întorc şi eu pe sticlă de pe 6 Decembrie. Nu-l mai iau tot pe Mândrulă pe post de întrebător, că ăsta cică e dă dreapta acum. Mă gândeam să-l pun pe Mişu Şora, dar l-am descoperit între timp pe Tudor Chirilă, un tânăr bolşevic de mare, mare perspectivă.
  • nu-i problema, oricum sunt din ce in ce mai gretosi. am sa dau ”block”, inainte sa-l reinvie si pe guran. la ce audienta au, un spectator in minus nu-i o tragedie.
  • E clar, cineva la Digi trăiește pe alta lume! Nu știam ca are emisiune la radio, dar sa-l pui pe tv este .....mă abțin.
  • "Eu nu prea suport să mă văd și să mă aud”, zice balbuta. Nici eu nu prea suport sa il vad si sa il aud, pacat ca digi are alta parere :)

Trimite un comentariu