Skip to main content

Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la TV, după zece ani. La Digi24

 
Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la TV, după zece ani. La Digi24

După zece ani, Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la televizor. Va avea un proiect săptămânal la Digi24. Ultima dată, Mîndruţă a avut o emisiune la Antena 2, în 2010.

Publicitate

Mai exact, Mîndruţă va realiza Ediţia de Dimineaţă, în fiecare duminică, de la 10:30. Prima ediţie va fi chiar în acest weekend - 1 noiembrie.

Va fi o emisiune de interviuri, produsă de Anca Mireanu şi Cosmin Ivanuş (cei care deţin site-ul Ediţia de Dimineaţă). Anca Mireanu este şi membru în boardul Digi 24. Invitatul primei ediţii va fi Denis Roabeş, de la The Motans, după cum a spus Lucian Mîndruţă pentru Paginademedia.ro.

„Va fi un podcast care va apărea şi la televizor. E un interviu faţă în faţă, dar cu distanţare fizică pentru că studioul de la Digi24 permite. Cameramanii stau la 25 de metri de noi.

Dacă vreţi o pauză de la politică sau de la Covid, vă recomand emisiunea. Vor fi invitaţi oameni care nu au legătură cu zona politică. Vor fi artişti, cântăreţi sau actori.

Am vrut ca emisiunea să meargă în altă direcţie decât actualitatea. Aş vrea ca emisiunea să fie consumată în orice moment, să nu depindă de actualitate”, a declarat Mîndruţă pentru Paginademedia.ro.

Invitatul din ediţia cu numărul doi va fi Gabi Diaconu, psihiatru. Despre acesta, Mîndruţă spune:

„Am fost pacientul lui, aşa ne-am cunoscut.”

Astfel, Lucian Mîndruţă revine pe sticlă, cu o emisiune, după zece ani. În toamna lui 2010, a început emisiunea Nimic important, la postul Antena 2. În toamna următoare, emisiunea nu şi-a mai găsit loc în grila staţiei.

„S-ar putea ca această emisiune să ma facă să ma uit din nou la televizor. Eu nu prea suport să mă văd şi să mă aud”, a mai spus realizatorul.

În paralel cu emisiunea de la Digi24, are şi emisiunea Vorbeşte România la DigiFM. În ultimii ani, el a mai apărut pe TV ca invitat în diverse emisiuni.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu Brucan Silviu Brucan
    Ţineţi-vă bine, că mă întorc şi eu pe sticlă de pe 6 Decembrie. Nu-l mai iau tot pe Mândrulă pe post de întrebător, că ăsta cică e dă dreapta acum. Mă gândeam să-l pun pe Mişu Şora, dar l-am descoperit între timp pe Tudor Chirilă, un tânăr bolşevic de mare, mare perspectivă.
  • Unu’ Unu’
    ***
  • stefan stefan
    Are pensia mica, probabil, si nu ii ajunge nici de medicamente. Tot mai multi pensionari se reangajeaza.
  • Constantin cozma Constantin cozma
    Ce paradox. Acum câteva luni zicea ca nu ne trebuie cultură
  • Alex Alex
    Nu mă mai uit la Digi! Scurt pe doi!
  • ana ana
    nu-i problema, oricum sunt din ce in ce mai gretosi. am sa dau ”block”, inainte sa-l reinvie si pe guran. la ce audienta au, un spectator in minus nu-i o tragedie.
  • Adi Adi
    E clar, cineva la Digi trăiește pe alta lume! Nu știam ca are emisiune la radio, dar sa-l pui pe tv este .....mă abțin.
  • Biz Biz
    "Eu nu prea suport să mă văd și să mă aud”, zice balbuta. Nici eu nu prea suport sa il vad si sa il aud, pacat ca digi are alta parere :)

Trimite un comentariu

sus