Skip to main content

Răzvan şi Dani îşi mai iau un bucătar în emisiune. Nicolai Tand se alătură echipei Neatza

 
Răzvan şi Dani îşi mai iau un bucătar în emisiune. Nicolai Tand se alătură echipei Neatza

Răzvan şi Dani vor mai avea un bucătar în emisiunea Neatza, de la Antena 1. Chef Nicolai Tand va găti două zile pe săptămână în matinalul postului Intact.

Publicitate

În emisiune rămâne şi Vlăduţ, bucătarul consacrat al show-ului. Vlăduţ va apărea în zilele de luni, joi şi vineri, iar Nicolai Tand va găti marţi şi miercuri.

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, după cum a anunţat Dani în emisiune.

Tand a mai avut apariţii în emisiuni TV. A făcut parte din juriul emisiunii TopChef (2012), alături de Josef Hadad şi Tudor Constantinescu. De asemenea, a prezentat şi emisiunea Star Chef, la Antena Stars.

Reamintim că în acest sezon de Neatza s-au produs mai multe schimbări. A fost adus şi Florin Ristei, jurat X-Factor. De asemenea, platoul a fost schimbat radical.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ruznacul Ruznacul
    Foarte bune idei

    Dar mereu sub stirile Pro TV de dimineata , plangi!
  • B.A.M B.A.M
    Vedeți că platoul nu e nou.
    Mereu, după ce se termina Acces Direct, Vulpița și Viorel se certau pe platou iar camerele prindeau și platou celor de la Neatza.
    Practic, cele două platouri au fost și sunt bot în bot. Și cum ei pot modifica platoul pentru XNS sau Ghicește vedeta de la Antena Stars, așa fac și pentru cei de la Neatza.
    Cine nu mă crede să se uite prin episoadele telenovelei cu Vulpița, la XNS sau la Ghicește vedeta!!!
  • Dragos Dragos
    Iuli, de la 2 in sus inseamna mai multe. S-a specificat ca pe langa aducerea lui Ristei, s-a schimbat radical si decorul. Si asta tot o schimbare e.
  • Mile Mile
    Foarte bune idei
  • Gabi Gabi
    Sper să fi fost la inițiativa lui Vlăduț, o emblemă a emisiunii la fel ca Răzvan și Dani.
    Iar dacă tot se operează modificări, eu aș mări participarea în emisiune a lui Cătălin Oprișan, care pe lângă faptul că e haios, e și foarte bine pregătit și știe să furnizeze informații, mai cu seamă din istorie, într-un stil accesibil tuturor.
  • Rebeca Rebeca
    Emisiunea asta in multe zile se afla mereu sub Stirile Pro TV de dimineata. Pe toate target-urile...
  • Specialistu Specialistu
    Eu chiar nu-i văd locul lui Ristei la Neatza, oricum emisiunea aceasta s-a ofilit , nu-i mai dau mult pe tv, cine stie ce audiente are Neatza sa-mi spuna și mie, eu as baga Observatorul pană la 10:00 iar de la 10:00 la 12:00 Mireasa,iar Neatza out
  • Iuli Iuli
    “ Reamintim că în acest sezon de Neatza s-au produs mai multe schimbări. A fost adus și Florin Ristei, jurat X-Factor.”
    Și celelalte schimbări ? Dacă nu sunt altele, CORECT GRAMATICAL ȘI LOGIC era: “Reamintim că în acest sezon de Neatza s-a produs o schimbare etc”

    Măcar faceți articolele cum trebuie.

Trimite un comentariu

sus