Skip to main content

Nou podcast pe piață. Nadine și Irina Fodor, primele invitate. Urmează Oana Dobre Dimofte

 
Nou podcast pe piață. Nadine și Irina Fodor, primele invitate. Urmează Oana Dobre Dimofte
Foto | Pexels

A apărut un nou podcast pe piața de conținut audio din România. Se numește „De fusta mamei”, a fost lansat de curând, iar primele invitate au fost Irina Fodor și prezentatoarea Nadine Voindrouh. 

De fusta mamei” înseamnă o serie de discuții între mame, vedete, specialiști și femei. Abordează subiecte ca transformarea, respectul, psihicul și viața în general. 

Publicitate

Următorii invitați vor fi jurnalista Oana Dobre Dimofte și Gabriela Marin (Psihosexolog). 

Podcastul este realizat de Maria Mărgărit și Ioana Popescu, ambele cu experiență în zona de marketing și agenție.

Ioana Popescu lucrează la Ursus, în marketing, iar Maria Mărgărit este Life Coach. În trecut a lucrat în mai multe agenții tot pe partea de marketing. 

„Misiunea noastră este de a te face să îți pui întrebări esențiale, să te simți liber și să (te) asculți. Prin perspective noi, în dialoguri fără umplutură.

Pentru că doar întrebând și ascultând putem schimba ceva”, spun Maria și Ioana, gazdele podcastului. 

Show-ul poate fi ascultat pe Spotify, Apple Podcasts și alte platforme de podcasting disponibile pe Anchor.fm. 

Primul episod, lansat pe 14 octombrie, a abordat tema Cum se naște respectul de sine?, iar invitata a fost Nadine Voindrouh.

Al doilea episod, lansat pe 22 octombrie, a vorbit despre subiectul Ce atârnă de fusta mamei? Prejudecăți și trăiri, cu Irina Fodor.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • *** pansat. numai clisee! dobre-dimofte nu mai e jurnalista de vreo 10 ani, saraca. e activista. dar nu ma mira ca nu stiti diferenta. poate ne spuneti unde relateaza (nu, nu pe facebook) sau unde vorbeste. "doar întrebând și ascultând putem schimba ceva"...really? atat s-a putut? mbinnne

Trimite un comentariu