Skip to main content

Nou show culinar românesc, la TV Paprika. Bebe Cotimanis, Adina Buzatu și Ciprian Muntele, printre invitați

 
Nou show culinar românesc, la TV Paprika. Bebe Cotimanis, Adina Buzatu și Ciprian Muntele, printre invitați

TV Paprika vine cu un nou show culinar românesc. Se numește Culoare în farfurie și debutează luni, 19 octombrie, de la ora 21:00. 

Va fi un format cu invitați, realizat de chef Radu Dumitrescu. 

Publicitate

Printre invitații care vor găti alături de Radu Dumitrescu se numără actorul Constantin Cotimanis, coach-ul de lifestyle şi nutriţie Cori Grămescu sau stilista Adina Buzatu.

„Pe parcursul celor 16 episoade, Radu demonstrează - alături de invitații săi - că ingrediente aflate la îndemâna oricui, precum țelina ori conopida, pot schimba complet mâncarea”, spun reprezentanții postului. 

Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 21:00.

Fost director de bancă, Radu Dumitrescu este - de un deceniu - pe cont propriu. În 2011 obținea primul job ca bucatar, în Spania. Reîntors după un timp în țară, a fost îndrumat într-ale gastronomiei de Răzvan Exarhu. În prezent deține două localuri în capitală. 

Chef-ul gătește - în unul dintre episoade - împreună cu Dragoș Gurăroșie, care are un foodtruck cu sandwich-uri și e omul din spatele festivalurilor BurgerFest și Bucharest Craft Beer
Festival.

Alături de Ioan Bebeșelea, bucătar-șef la restaurantul SyndicatGourmet Sibiu, Radu face o rețetă veche ardelenească, pentru care e nevoie de doar șase ingrediente, iar cu Andrei Isac, proprietar de restaurant cu meniuri bazate doar pe ouă – prepară, evident, o reţetă pe bază de ouă.

Printre invitaţii emisiunii se mai numără Valentina Ion care va găti cu făină albastră, omul de radio pasionat de gătit, Ciprian Muntele sau Mihai Toader - unul dintre primii concurenți ai
Masterchef, care prezintă o veche rețetă evreiască din zona Ilfovului, culeasă de la bătrânii care încă o mai gătesc.

Despre invitații săi, spune:

„Am invitat și oameni din industria mea pe care am vrut să îi fac cunoscuți, chefi și antreprenori din domeniul HoReCa”, spune acesta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • De Muntele ma bucur, ca-l urmaresc pe FB si omul e misto rau, cu pasiune pt. mancare, cu minte in cap, cu umor, cu ironie, cu caine si pisica, are tot ce trebuie. In rest nu ma pricep. Deci bravo, Muntele, te pandesc pe FB din umbra si meriti mai degraba emisiunea ta, nu sa fii invitat... in fine, bine si asa.

Trimite un comentariu