Skip to main content

OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

 
OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

E oficial: Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1. Emisiunea va debuta la jumătatea lunii octombrie, anunță reprezentații postului.

Matinalul de la TVR se numește „Cu capu-n zori” și se va vedea de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00. Momentan nu a fost anunțată o dată exactă pentru debut. 

Producția este semnată de Augusta Lazarov Petrescu, fost șef al divertismentului și producător al mai multor emisiuni la Antena 1, după cum Paginademedia.ro a în urmă cu două săptămâni

Publicitate

Cei doi moderatori sunt Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău, care lucrează și la Virgin Radio.

Cei doi prezintă emisiunea Fereș și Liza la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Este un tronson cu invitați, soft-news și muzică.

Fereșteanu și Liza Sabău (foto) au mai lucrat în trecut TVR. Fereșteanu la Liber pe contrasens (în urmă cu zece ani) și la Pulsul zilei (până acum trei ani), iar Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri. Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV.

TVR anunță următoarele rubrici, la matinal:

Știri, ştiri meteo, horoscop, cooking live în studio, ştiri din trafic, showbiz, style&beauty, parenting, casă şi gradină, sănătate, muzică, campanii şi evenimente de actualitate.


CITEȘTE ȘI: Augusta Lazarov se pregătește de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde


CITEȘTE ȘI: Augusta Lazarov va conduce divertismentul la Antena 1


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Astia de ce au voie sa lucreze in doua locuri in timp ce toti angajatii TVR nu au voie sa aiba colaborari externe? Parca se facuse o comisie de etica? Nu functioneaza si pentru directori si manageri?
  • Mai Radule, Tudor, fac si ei la fel ca tine, cand faceai si radio si lucrai si la TVR: vor dormi prim TVR si vor intra in emisie complet neinformati, la fel ca tine. Deci se poate. La fel ca tine, si ei sunt neica nimeni, dar au famiglie silida care ii sustin din spate si pe ei si dau tainul conducerii. Simplu, bombonelule!
  • "Decat" o remarca dupa o lectura rapida a textului. Adica el si ea merg sa prezinte un matinal care incepe la 7.00 pe tv in situatia in care ei incheie emisia la radio la ora 22.00?! Presupunand ca sunt niste genii, totusi, cand se odihnesc, cand discuta sumarul pt matinalul TV, cand se spala, cand mananca? O astfel de combinatie mi se pare perdanta din start pt ca implicarea lor va fi zero.
  • Si uite așa TVR le mai da o sansa acestor looseri pe bani publici. Bravo, Doina Gradea, bravo anonimule director TVR1 (nu meriti sa fac efortul de a-ți retine numele), bravo genialule Mircea Radu! Cum iti plătsti tu, Mirciulica, pe banii TVR toate datoriile!
  • Hai cu audientele de aseara. Unde Pro a spulberat Antenuta lui Mile si Razvanel si pe intervalul Fierbintenilor si pe intervalul Fermei.

Trimite un comentariu