Skip to main content

OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

 
OFICIAL. Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1

E oficial: Începe matinalul produs de Augusta Lazarov, la TVR 1. Emisiunea va debuta la jumătatea lunii octombrie, anunţă reprezentaţii postului.

Publicitate

Matinalul de la TVR se numeşte „Cu capu-n zori” şi se va vedea de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00. Momentan nu a fost anunţată o dată exactă pentru debut.

Producţia este semnată de Augusta Lazarov Petrescu, fost şef al divertismentului şi producător al mai multor emisiuni la Antena 1, după cum Paginademedia.ro a în urmă cu două săptămâni.

Cei doi moderatori sunt Gabriel Fereşteanu şi Liza Sabău, care lucrează şi la Virgin Radio.

Cei doi prezintă emisiunea Fereş şi Liza la Virgin Radio, de luni până joi, de la 19.00 la 22.00. Este un tronson cu invitaţi, soft-news şi muzică.

Fereşteanu şi Liza Sabău (foto) au mai lucrat în trecut TVR. Fereşteanu la Liber pe contrasens (în urmă cu zece ani) şi la Pulsul zilei (până acum trei ani), iar Liza Sabău a fost reporter la Fabrica de staruri. Liza Sabău a fost apoi VJ la postul muzical UTV.

TVR anunţă următoarele rubrici, la matinal:

Ştiri, ştiri meteo, horoscop, cooking live în studio, ştiri din trafic, showbiz, style&beauty, parenting, casă şi gradină, sănătate, muzică, campanii şi evenimente de actualitate.


CITEŞTE ŞI: Augusta Lazarov se pregăteşte de o emisiune la TVR. Doi prezentatori de la Virgin Radio gazde


CITEŞTE ŞI: Augusta Lazarov va conduce divertismentul la Antena 1


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Nu stiu de ce dar cand o vad pe Liza imi aduc aminte cum statea degeaba in TVR multumita *** de atunci.
  • Crispo Crispo
    Cred că vor trebui să renunțe și ei la cealaltă colaborare pentru a arăta decent pe post.
  • Livia Pila Livia Pila
    Nu știu de ce, dar cind îl vad pe Feresteanu, ma gindesc instantaneu la o farfurie cu langosi.
  • Ambulantierul Ambulantierul
    este profesionist adevarat

    Pro a sters pe jos cu Antenuta ta , ha hahaha , mile luat de ambulanta!
    Hai cu audientele de joi, unde sunt?
  • Ion Delavrancea Ion Delavrancea
    Astia de ce au voie sa lucreze in doua locuri in timp ce toti angajatii TVR nu au voie sa aiba colaborari externe? Parca se facuse o comisie de etica? Nu functioneaza si pentru directori si manageri?
  • Livia Pila Livia Pila
    Mai Radule, Tudor, fac si ei la fel ca tine, cand faceai si radio si lucrai si la TVR: vor dormi prim TVR si vor intra in emisie complet neinformati, la fel ca tine. Deci se poate. La fel ca tine, si ei sunt neica nimeni, dar au famiglie silida care ii sustin din spate si pe ei si dau tainul conducerii. Simplu, bombonelule!
  • mile mile
    este profesionist adevarat
  • Miu Miu Miu Miu
    Mai bine il puneau pe 2.Dadeau o sansa postului la o posibila revigorare
  • Radu Radu
    "Decat" o remarca dupa o lectura rapida a textului. Adica el si ea merg sa prezinte un matinal care incepe la 7.00 pe tv in situatia in care ei incheie emisia la radio la ora 22.00?! Presupunand ca sunt niste genii, totusi, cand se odihnesc, cand discuta sumarul pt matinalul TV, cand se spala, cand mananca? O astfel de combinatie mi se pare perdanta din start pt ca implicarea lor va fi zero.
  • livia pilă livia pilă
    Si uite așa TVR le mai da o sansa acestor looseri pe bani publici. Bravo, Doina Gradea, bravo anonimule director TVR1 (nu meriti sa fac efortul de a-ți retine numele), bravo genialule Mircea Radu! Cum iti plătsti tu, Mirciulica, pe banii TVR toate datoriile!
  • Gospodarie Gospodarie
    Hai cu audientele de aseara. Unde Pro a spulberat Antenuta lui Mile si Razvanel si pe intervalul Fierbintenilor si pe intervalul Fermei.

Trimite un comentariu

sus