Skip to main content

După România și Italia, Starcom va fi agenția de media E.On în alte șase țări

 
După România și Italia, Starcom va fi agenția de media E.On în alte șase țări
Foto | E.On - Facebook

După România și Italia, Starcom va fi agenția de media E.On în alte șase țări. Grupul Publicis a câștigat contul E.On, în urma unui pitch, în Germania, Marea Britanie, Suedia, Republica Cehă, Ungaria și Olanda. 

Parteneriatul va începe oficial în ianuarie 2021. În România continuă colaborarea începută acum trei ani. 

Publicitate

Înțelegerea include servicii de media în Germania, Marea Britanie, Italia, Suedia, România, Republica Cehă, Ungaria și Olanda și servicii de performance marketing pentru Germania și Suedia. Publicis va administra contul în toate piețele desemnate prin hub-ul central din Germania, spun reprezentanții grupului. 

Astfel, se extinde relația dintre Publicis Groupe și E.On, Starcom fiind inițial partenerul media în Italia și România. Digitas a devenit agenția de Digital Experience în UK, la sfârșitul anului 2019 tot în urma unui pitch. 

Stefanie Eller (vice president E.On global marketing communication) a declarat:

„Echipa Publicis a dat dovadă de capacități strategice puternice și s-a poziționat ca un partener adevărat pe tot parcursul procesului. Iar noi avem nevoie de un astfel de partener pentru a introduce schimbarea pe ordinea de zi și a răspândi puterea noului E.ON.”

Alexandra Iordăchescu (brand lead Starcom România) afirmă:

„Ne bucurăm foarte mult să continuăm parteneriatul pe care l-am avut în ultimii trei ani cu echipa E.ON România. Pornim în această călătorie cu entuziasm. Inspirați de viziunea E.ON, vom încerca să contribuim cât mai mult la construirea unui viitor mai bun, sustenabil pentru comunitate.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Sunt doar postaci disperați, atat pot

  Exact , postaci disperați ca MIle mile Mihai si Razvan R (acum Specialistu), atat pot
  Adevaratii postaci care apar cand Antenuta o duce bine , saptamana trecuta cand Pro lider 5 zile din 7 au fost ascunsi...
 • Chiar nu puteți să vă abțineți la orice articol de pe pagina trebuie să comentați de pro și de antena și de clasamente,cam la toate articolele comentați fara avea legătură cu articolul,de parcă ați fi plătiți de ei
 • Apropo , vezi ca Fema aseara (6.9) a fost peste Chefii tai (miercuri 6.4) , hi hi hi
  https://www.paginademedia.ro/2020/10/audiente-meci-romania-protv-ferma-chefi-la-cutite/
 • Ce mile , plangi ca Antenuta a luat bataita aseara ? Pro dublu pe comercial cu Fierbinti + Ferma , ho ho ho
  Sa te vad cum apari maine sa pupi Antenuta , cand Factoratii sunt peste Mascati (daca va fi) , ca poate iar Mascatii peste :))
 • Postacule cap sec , Fierbintenii peste Antenuta ta aseara , chiar si peste Chefii tai , ha ha ha

  În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 11.2 puncte de rating și a avut cea mai mare cotă de piață din noul sezon, 34.1%, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut numai 4.5 puncte de rating și 13.7% share.
 • Tu vorbesti postacule? Cand e Antenuta lider imediat apari sa aperi postul tau favorit. Saptamana trecuta unde ai fost ascuns cand Pro lider 5 zile din 7?

Trimite un comentariu