Skip to main content

România joacă cu Austria, diseară. Postul nu mai folosește sloganul „Toată România vede România”

 
România joacă cu Austria, diseară. Postul nu mai folosește sloganul „Toată România vede România”
Foto | Hepta

UPDATE. Într-un răspuns pentru Paginademedia.ro, reprezentanții Pro TV spun că cele două sloganuri vor fi folosite în funcție de contextul în care se regăsește și naționala României:

„Nu am renunțat la cele două sloganuri, ele vor fi folosite în continuare în funcție de context”, punctează aceștia.”

Publicitate

 Tricolorii înfruntă în această seară Austria, în Liga Națiunilor. Meciul se vede pe Pro TV, de la ora 21:45. 

Un aspect de notat este că postul nu a mai folosit în ultima perioadă sloganurile celebre „Bucurați-vă de fotbal” și „Toată România vede România”.

În promo-ul pentru meciul de azi, Pro TV are o abordare încurajatoare și folosește sloganul „Aici e România”.

Reamintim că naționala lui Rădoi vine după două eșecuri răsunătoare, unul contra Islandei (2-1) și altul contra Norvegiei (4-0). 

Paginademedia.ro a trimis o serie de întrebări către Pro TV, cu privire la înlocuirea sloganurilor, dar nu a primit răspuns până la momentul redactării acestui material. 

VIDEO. Promo-ul pentru meciul din această seară

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • aseara chefii lideri

  Lasa emisiunea. Da audientele meciului. Ca toata lumea stie ca Chefii peste Fermieri aseara. Dar meciul peste Chefii tai? Ca peste Sacrificiul a fost SIGUR!
 • Tu de ce lauzi , fiecare are drepturi la opinii, aseara chefii lideri , iată că 3 zile fără plictiseala performeaza ha ha ha

  Lideri in capul tau sec , ha ha ha
  Unde ai fost ascuns saptamana trecuta? Cand Pro a sters pe jos cu Antenuta ta? Lider 5 zile din 7 , vai vai vai de Mile
 • Tu de ce lauzi , fiecare are drepturi la opinii, aseara chefii lideri , iată că 3 zile fără plictiseala performeaza ha ha ha
 • Alex, adică esti angajat la ei zici sau cum

  Mile , adică esti angajat la Antenuta de aduci laude zi de zi si aperi postul tau favorit zi de zi?
 • Cel mai probabil Vocea României va rămâne la Pro Tv! Ceea ce știu este că, cei de la iTv au fost indignați de faptul că Pro Tv a anulat sezonul 10 (nr cel din 2020) pe ultima sută de metri, iar cei de la iTV au fost anunțați de această decizie foarte târziu. Și este de înțeles, deoarece România e una din puținele, sau chiar singura țară care nu a produs The Voice anul acesta, condițiile impuse de pandemie fiind la fel mai peste tot. Inițial, grupul Pro a informat iTv ca va produce emisiunea, apoi au revenit asupra deciziei.
  Este adevărat că Prima Tv a avut discuții cu ITv, dar există acolo niște clauze, și nu aș crede că își permit deocamdată un asemenea format. Din câte știu, Pro Tv deține în continuare inclusiv licența The Voice Kids.
 • Serios? Trimiți întrebări că de ce au renunțat la o frază? De ce nu întrebați unde este sloganul “gândește liber”? Sau alte chestii, cum ar fi viitorul “Vocea României” care se vehiculează că ajunge în curtea Prima TV

  Apropo, era vorba că Prima TV o să fie în HD, au renunțat la idee?
 • Pai va spun eu de ce au renuntat la aceste sloganuri :) Cel cu Bucurati-va de Fotbal a fost introdus cand Pro TV si Sport.ro aveau drepturile pe Europa League. Pe atunci aveam uneori si 2-3 echipe in grupe. Si era fotbal pe Pro X la greu. Avea sens sa spuna "bucurati-va de fotbal", acum ce sa spuna? Bucurati-va de Simpsons? :)

  Apoi, "Toata Romania vede Romania" a fost introdus dupa ce cateva meciuri ale nationalei au fost transmise pe Telekom, parca. Si apoi a luat ProTV drepturile si voia astfel sa evidentieze ca toata lumea poate avea acces la meciurile nationalei :)

  Cu placere!

Trimite un comentariu