Skip to main content

Modificare în grila Antena 1. Sacrificiul, serialul Ruxandrei Ion, se mută joia

 
Modificare în grila Antena 1. Sacrificiul, serialul Ruxandrei Ion, se mută joia

Modificare în grila Antena 1. Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion, se mută joia. 

Până acum se vedea miercurea, de la ora 22:00.

Publicitate

Din 5 noiembrie, telenovela va fi programată tot de la 22:00, dar în zilele de joi. De altfel, producția se apropie de final, după cum anunțat și postul TV. 

După Sacrificiul, Antena 1 aduce altă producție semnată de Ruxandra Ion. Este vorba despre Adela, o adaptare după serialul turcesc „Bahar: Viață furată” (O hayat Benim / This is my life), care a fost dat și de Kanal D. 

Momentan a fost anunțată o parte din distribuție, iar filmările sunt în desfășurare. 


Citește și: Antena 1 aduce o telenovelă adaptată după un serial turcesc dat și de Kanal D. În sinopsis apare un personaj sugestiv „magnatul media Paul Andronic”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Umilinta nu postacule , ha
  Ferma a sters pe jos cu Sacrificiul tau , ha
  Frica prea mare pe Antenuta de nu muta Sacrificiul la bataie cu Fierbintenii , ha
 • Asa de slaba ferma , speranțe bune

  Ssperanțe bune doar in capul tau sec de postac antenist , ha ha ha , Ferma mereu peste Sacrificiul tau.
  Deci frica prea mare nu Milishorule ? De ce nu pune serialul la bataie cu Fierbintenii fricosule ?
  Apropo , Vlad cu mult peste Sacrificiul tau de 2 bani , dublu mereu pe toate target-urile. Plange Mile!
 • Multumesc Sabina. Oricum, site-ul asta da audientele doar cand o duce Antenuta bine. Sa vezi saptama care vine, daca Chefii vor fi peste Visuri miercuri, sigur avem audientele...
 • Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.0 puncte de rating și 19.6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.4 puncte de rating și 14.2% share.

  Audiente emisiunea Ferma !
 • Frica pe Antenuta , vai vai vai. De ce nu muta la ora 20:30? Simplu, ca sterge Fierbintenii cu marele serial al Antenutei.
  Plange Mile!
 • Nu inteleg de ce ar mai face alta productie daca pentru asta nu mai gasesc loc in program si o tot muta. E clar ca serialele producatoarei nu prind la public prea mult si sunt doar pierdere de fonduri.
 • Am inteles ca cei de la antenuta impreuna cu urlatoare vor filma pentru revelion , astia calca si pe cadavre numa sa nu iasa pro sau alti in frunte, il are ca invitat pe Selly ,
 • In ultimele 3 saptamani, Visuri la cheie a batut de 2 ori Chefii, iar Chefii au o victorie. De ce nu dati audientele cand bat Visurile, cum a fost aseara sau acum 3 saptamani? Intelegeam ca nu vreti voi sa dati audientele de miercuri seara, daca nu dadeati saptamana trecuta, cand au batut Chefii. Deci, care e explicatia, Paginademedia?
 • Sa facă un serial cu Chefi la cuțite și sa il pună zilnic, de dimineata pana seara, poate asa vor ajunge lideri cumva.

Trimite un comentariu