Skip to main content

Selly, emisiune de dezbatere cu Ministrul Educației pe site-ul Pro TV. Postul TV lansează o emisiune în online

 
Selly, emisiune de dezbatere cu Ministrul Educației pe site-ul Pro TV. Postul TV lansează o emisiune în online
Captură Youtube

Vlogerrul Selly (Andrei Șelaru) va avea o dezbatere publică cu Monica Anisie, Ministrul Educației difuzată pe platforma protvplus.ro, dar și pe contul de Youtube al vlogger-ului, anunță edupedu.ro.

Publicitate

Când va avea loc dezbaterea?

Emisiunea va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 15:00. Cu această ocazie, Pro TV lansează și o producție online. Se numește „Viitorul cu clasă” și va fi moderată de Roxana Hulpe, un reporter specializat pe educație în cadrul Știrilor ProTV, mai susține sursa citată.

Roxana Hulpe, despre noua producție online, via edupedu.ro:

”În fiecare ediție vom avea un beneficiar direct al acestui sistem: un elev, un părinte, în discuție directă cu dascăli și autorități.

Vineri, la ora 15.00, vom avea în fața noastră două generații: Ministrul Educației, Monica Anisie, cu reprezentantul generației online, Andrei Șelaru, într-o discuție constructivă care va încerca să aducă în prim plan bunele practici din școala românească și prin ele să ambiționăm profesori, directori, părinți, elevi și autorități să lucreze împreună, să vină cu idei concrete despre cum ar putea funcționa la nivel național soluțiile pe care ei le-au implementat în comunitățile lor și au dat roade, pentru că anul acesta doar împreună cu efort și dorință vom putea ajuta beneficiarii acestui sistem: elevii”

Selly, prima dezbatere față în față cu Ministrul Educației

Selly a anunțat dezbaterea într-un video pe Youtube sub titlul de „Schimbă școala din România”.

Vlogger-ul a trimis o scrisoare deschisă către Monica Anisie, Ministrul Educației, și a scris, printre altele:

“Școala din România scoate, în prezent, analfabeți funcționali pe bandă rulantă. De ce e mai important să memorezi pagini întregi de comentarii decât să înveți despre bani, economie, instituțiile statului, sănătate, drepturile și obligațiile tale?

Am intrat în sistemul de învățământ în 2008, am terminat liceul in 2020. Eu m-am schimbat, dar de 12 ani sistemul de învățământ a rămas exact la fel, trist și orientat spre trecut. SHARE dacă vrei să avem o școală ca in 2020!”  

CITEȘTE ȘI: INTERVIU. Selly, povestea farsei: Da, cred în nevoia de presă! În orice democrație trebuie să existe! Treaba cu democrația pică în momentul în care spui doar minciuni

CITEȘTE ȘI: Subiectul „Selly” a ajuns și la CNA. Herjeu: „A fost o execuție!”. Amendă de nici 2.000 de euro pentru România TV, după aproape două ore de discuții contondente

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Întrebarea zilei. "M-am uitat la Selly și mă gândesc că poate copilul ăsta poate să schimbe generația asta" - Motzu, producător la Kiss FM, Rock și Magic

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu