Skip to main content

TVR 2 şi-a luat prezentator de la Kanal D: Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon

 
Foto | Kanal D
Foto | Kanal D

TVR 2 şi-a adus prezentator care a trecut şi pe la Kanal D. Este vorba despre Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon şi cel care a prezentat două emisiuni la postul Dogan.

Publicitate

Emisiunea de la Postul public se numeşte „Distracţiile lui Cazacu” şi începe de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 22:50. Concret, Cazacu va face interviuri din maşină.

Printre invitaţi se numără Victor Slav (fost coleg de emisiune cu Cazacu), Amna, Virgil Mănescu şi Ana Baniciu.

Emisiunea va avea două părţi: prima de interviu, iar în a doua parte realizatorul şi invitatul merg într-un anume loc (parcuri de distracţii, locuri în care se sare cu paraşuta, restaurante sau cluburi).

„Interviul se desfăşoară în maşină, într-un context prietenos. Reuşim astfel să vorbim şi despre lucruri mai sensibile. Întrebările sunt cu o tentă hazlie şi nu vrem să intrăm cu bocancii în viaţa nimănui. Încercăm doar să ne cunoaştem”, spune gazda emisiunii.

Cazacu a prezentat emisiunea Cash Taxi şi a fost co-prezentator în emisiunea Vulturii de noapte, alături de Giani Kiriţă şi Victor Slav. El a ajuns şi pană în semifinalele Exatlon, primul sezon.

Levent Sali, din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“, este invitatul primei ediţii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Adi Adi
  Ca de obicei, TVR aduce toate rebuturile. Tot ce aruncă alții, e bun la TVR!
 • Lori Lori
  De cat să mă uit la emisiunea asta mai bine revăd sezoanele de pe Netflix cu Jerry Seinfeld care are și el o asemenea emisiune ,numai că acolo in fiecare episod este altă mașină și cu vedete de la Hollywood,în general cu comedieni
 • Maximilian Luca Maximilian Luca
  @Iuli
  Cred că emisiunea va fi și la TV și pe internet.
  La TV în general nu se mai uită prea multă lume, dar emisiunii asemănătoare cu aceasta au audiență pe Youtube.
 • IULI IULI
  "Emisiunea va avea două părți: prima de interviu, iar în a doua parte realizatorul și invitatul merg într-un anume loc (parcuri de distracții, locuri în care se sare cu parașuta, restaurante sau cluburi)."

  Pai cluburile, restaurantele, parcuri de distractii, etc, sunt deschise? Parca erau inchise.
  Inca o emisiune la care nu se uita nimeni, dar cu buget baban

Trimite un comentariu

sus