Skip to main content

TVR 2 și-a luat prezentator de la Kanal D: Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon

 
TVR 2 și-a luat prezentator de la Kanal D: Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon
Foto | Kanal D

TVR 2 și-a adus prezentator care a trecut și pe la Kanal D. Este vorba despre Cătălin Cazacu, fost concurent Exatlon și cel care a prezentat două emisiuni la postul Dogan. 

Emisiunea de la Postul public se numește „Distracțiile lui Cazacu” și începe de sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 22:50. Concret, Cazacu va face interviuri din mașină. 

Printre invitați se numără Victor Slav (fost coleg de emisiune cu Cazacu), Amna, Virgil Mănescu și Ana Baniciu.

Publicitate

Emisiunea va avea două părți: prima de interviu, iar în a doua parte realizatorul și invitatul merg într-un anume loc (parcuri de distracții, locuri în care se sare cu parașuta, restaurante sau cluburi).

„Interviul se desfășoară în mașină, într-un context prietenos. Reușim astfel să vorbim și despre lucruri mai sensibile. Întrebările sunt cu o tentă hazlie și nu vrem să intrăm cu bocancii în viața nimănui. Încercăm doar să ne cunoaștem”, spune gazda emisiunii. 

Cazacu a prezentat emisiunea Cash Taxi și a fost co-prezentator în emisiunea Vulturii de noapte, alături de Giani Kiriță și Victor Slav. El a ajuns și pană în semifinalele Exatlon, primul sezon.

Levent Sali, din „Pariu cu viaţa“ şi „Selfie“, este invitatul primei ediții.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • De cat să mă uit la emisiunea asta mai bine revăd sezoanele de pe Netflix cu Jerry Seinfeld care are și el o asemenea emisiune ,numai că acolo in fiecare episod este altă mașină și cu vedete de la Hollywood,în general cu comedieni
 • @Iuli
  Cred că emisiunea va fi și la TV și pe internet.
  La TV în general nu se mai uită prea multă lume, dar emisiunii asemănătoare cu aceasta au audiență pe Youtube.
 • "Emisiunea va avea două părți: prima de interviu, iar în a doua parte realizatorul și invitatul merg într-un anume loc (parcuri de distracții, locuri în care se sare cu parașuta, restaurante sau cluburi)."

  Pai cluburile, restaurantele, parcuri de distractii, etc, sunt deschise? Parca erau inchise.
  Inca o emisiune la care nu se uita nimeni, dar cu buget baban

Trimite un comentariu