Skip to main content

VIDEO. Ce nu se vede la televizor. Scena de bătaie dintre Tibi și Leo, în serialul Vlad. De la repetiții, la scena finală

 
VIDEO. Ce nu se vede la televizor. Scena de bătaie dintre Tibi și Leo, în serialul Vlad. De la repetiții, la scena finală

VIDEO. Cum se construiește o scenă de bătaie într-un serial și ce nu se vede la televizor. Imagini din culisele „luptei” dintre Tibi (George Piștereanu) și Leo (Emilian Oprea), în serialul Vlad (Pro TV). 

Piștereanu a publicat pe contul de Instagram (george_pistereanu) un video cu scena de „bătaie” difuzată în urmă cu câteva episoade din Vlad. Detalii de la repetițiile fără camere, la explicațiile regizorului și în cele din urmă la scena în sine, în fața camerelor. 

La repetiții cei doi își stabilesc loviturile, căderile și eschivele.

Publicitate

Filmarea evidențiază complexitatea unei astfel de scene, în care actorii trebuie să mimeze loviturile și să asculte indicațiile de pe margine pentru ca la final totul să pară cât mai real.

Imaginile vorbesc de la sine:

Serialul Vlad este regizat de Jesus dell Cerro și difuzat de Pro TV (lunea, de ora 20:30). 

Producția spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare. Acesta evadează și își schimbă identitatea în Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat și dornic de răzbunare.

Paginademedia.ro a fost într-una dintre locațiile unde s-a filmat serialul.

VIDEO. Serialul „Vlad”, în spatele camerelor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu