Skip to main content

VIDEO. Moldovenii, în studioul Paginademedia. Interviu "de voie bună" cu Radu Țibulcă și Petronel Gongeanu, actori în Moldovenii

 
VIDEO. Moldovenii, în studioul Paginademedia. Interviu "de voie bună" cu Radu Țibulcă și Petronel Gongeanu, actori în Moldovenii

VIDEO. Doi moldoveni în studioul Paginademedia și multă voie bună. Un interviu tonic cu Petronel Gongeanu și Radu Țibulcă, actori în serialul Moldovenii.

Publicitate

S-a râs mult la interviu. Dar s-au spus și lucruri serioase.

„Moldovenii” Radu Țibulcă și Petronel Gongeanu au vorbit, în studioul Paginademedia.ro, despre sezonul doi al serialului de la Kanal D. Au povestit despre filmările în pademie, despre așteptările pe care le au de la noul sezon, despre personajele pe care le interpretează, dar și despre serialele românești în general. 

Noul sezon din Moldovenii debutează mâine, de la ora 20:00.

Pandemia ne-a ajutat să ne organizăm mai bine, după cum a spus, printre altele, Petronel Gongeanu (Pădurarul Mitică în serial). 

Pe de altă parte, Radu Țibulcă (primarul Ghiță Șpagoveanu în serial) a mărturisit că la filmări lucrurile au fost foarte bine trasate, iar totul s-a întâmplat cu măsuri de protecție. 

Primul episod abordează chiar „subiectul zilei”, adică pandemia de Covid-19. 

VIDEO. Radu Țibulcă și Petronel Gongeanu, în Studioul Paginademedia.ro

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Fierbintenii peste Chefii tai , peste Factoratii tai , peste Umor de 2 banuti , peste Cunoscutii pensionari , ha ha ha ha , acolo vezi glume.

    Pensionarii sunt la Antenuta la Factorati , la Accesati , la Te cunosc de nicaieri , la mireasa , la Star Next
  • Super, mult peste fierbintenii , chiar fac glume și pe net , unde sunt foarte iubiți, acolo nu sunt pensionari

Trimite un comentariu