Skip to main content

VIDEO REPORTAJ. (P) Marele Premiu: 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14. Sute de alte premii în cumpărături sau plinuri de benzină

 
VIDEO REPORTAJ. (P) Marele Premiu: 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14. Sute de alte premii în cumpărături sau plinuri de benzină

VIDEO REPORTAJ. (P). Un premiu de 10.000 de euro, direct în cont, zeci de coșuri pline de cumpărături, plinuri de benzină și mii de reduceri. Sunt premiile tombolei aniversare Auchan #14.

Cine poate participa la tombolă? Oricine, chiar dacă nu a făcut cumpărături! Cum se înscrie? Ce reduceri sunt? Până când sunt reducerile? 

Publicitate

Răspunsurile, în reportajul video și la finalul articolului. Plus un bonus: există o "zi secretă", în care se fac reduceri la... reduceri.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan România.

VIDEO. Premiu de 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14

Citește și: GALERIE FOTO. Auchan sărbătorește 14 ani. Aniversarea, în imagini. Ce găsiți la super-preț?

Aniversarea Auchan se desfășoară până pe 20 octombrie.

Ce premii sunt la tombolă?

  • 10.000 de euro net (echivalentul în LEI calculat la cursul valutar BNR valabil în ziua trimiterii premiului către Câștigător) direct în contul marelui câștigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1000 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziționarea produselor din tutun
  • 100 de coșuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziționarea produselor din tutun.
  • 1.000 de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei. Reducere valabilă exclusiv online, doar pentru cumpărături efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o dată, pentru o sesiune de cumpărături și nu se cumulează cu alte coduri.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Cum intrați în tombolă?

Intrați pe site-ul Auchan și obțineți propriul buletin aniversar. Așa intrați automat în tombolă dar primiți și data Zilei secrete, o zi în care, pe lângă prețurile aniversare, se mai aplică o reducere de 5%.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.
 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu