Skip to main content

VIDEO REPORTAJ. (P) Marele Premiu: 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14. Sute de alte premii în cumpărături sau plinuri de benzină

 
VIDEO REPORTAJ. (P) Marele Premiu: 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14. Sute de alte premii în cumpărături sau plinuri de benzină

VIDEO REPORTAJ. (P). Un premiu de 10.000 de euro, direct în cont, zeci de coşuri pline de cumpărături, plinuri de benzină şi mii de reduceri. Sunt premiile tombolei aniversare Auchan #14.

Publicitate

Cine poate participa la tombolă? Oricine, chiar dacă nu a făcut cumpărături! Cum se înscrie? Ce reduceri sunt? Până când sunt reducerile?

Răspunsurile, în reportajul video şi la finalul articolului. Plus un bonus: există o "zi secretă", în care se fac reduceri la... reduceri.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan România.

VIDEO. Premiu de 10.000 de euro la Aniversarea Auchan#14

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Auchan sărbătoreşte 14 ani. Aniversarea, în imagini. Ce găsiţi la super-preţ?

Aniversarea Auchan se desfăşoară până pe 20 octombrie.

Ce premii sunt la tombolă?

  • 10.000 de euro net (echivalentul în LEI calculat la cursul valutar BNR valabil în ziua trimiterii premiului către Câştigător) direct în contul marelui câştigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1000 de lei, valabile în magazinele Auchan şi MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun
  • 100 de coşuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan şi MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achiziţionarea produselor din tutun.
  • 1.000 de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei. Reducere valabilă exclusiv online, doar pentru cumpărături efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o dată, pentru o sesiune de cumpărături şi nu se cumulează cu alte coduri.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Cum intraţi în tombolă?

Intraţi pe site-ul Auchan şi obţineţi propriul buletin aniversar. Aşa intraţi automat în tombolă dar primiţi şi data Zilei secrete, o zi în care, pe lângă preţurile aniversare, se mai aplică o reducere de 5%.

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus