Skip to main content

Betfair devine sponsorul echipei CFR Cluj. Pe câţi ani?

 
Betfair devine sponsorul echipei CFR Cluj. Pe câţi ani?

CFR Cluj, campioana ultimelor trei ediţii din Liga 1, a semnat un parteneriat cu casa de pariuri Betfair. Parteneriatul dintre ardeleni şi Betfair se întinde pe trei ani, până în 2023.

Publicitate

Sub campania #MomenteLegendare, parteneriatul se axează pe câteva dintre serile istorice ale CFR Cluj în fotbalul european – debutul în competiţiile europene din 2005, victoria din 2008 cu AS Roma, victoria din 2012 cu Manchester United şi cea din 2019 cu Celtic – dar şi pe cele trei titluri consecutive obţinute în ultimii trei ani.

Astfel, sigla Betfair va apărea pe tricourile de meci şi pe echipamentul de antrenament al CFR-ului, dar şi în cadrul stadionului Dr. Constantin Rădulescu, în următoarele trei sezoane.

Kevin Harrington, Betfair Chief Commercial Officer, despre parteneriatul cu CFR Cluj:

„Betfair este mândră să anunţe parteneriatul său cu CFR Cluj pentru cel puţin trei sezoane. Ne bucurăm că facem echipă cu un club care în ultimii ani a performat la nivel înalt, oferind momente legendare.

Aşteptăm cu entuziasm să vedem fotbalul românesc dezvoltându-se şi împlinindu-şi întregul potenţial pe parcursul următorilor ani. Sper că vom putea vedea un nou moment legendar în această săptămână, cu o nouă victorie împotriva AS Roma!”

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj:

„Este meritul clubului că reuşeşte să atragă parteneri importanţi. Ca antrenor, mă bucură foarte mult să avem cât mai mulţi parteneri. E bine pentru tot clubul, nu numai pentru jucători şi pentru antrenor.”

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. CFR Cluj, succes pe teren. Televiziunile, la public. Câţi oameni s-au uitat la partida ardelenilor din Europa League?

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. CFR Cluj, umilită de Roma. Televiziunile, cifre bune cu meciul din Europa League. Câţi oameni s-au uitat?

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus