Skip to main content

Burger King spune: „Comandă de la Mec sau KFC”. Nouă campanie îndrăzneaţă a lanţului fast-food

 
Foto | www.infomoney.com.br
Foto | www.infomoney.com.br

Nouă campanie îndrăzneaţă de la Burger King. Lanţul de restaurante fast-food îşi îndeamnă clenţii să cumpere şi de la concurenţă: „Comandă de la Mec. Sau de la KFC”, după cum arată o postare pe Facebook.

Publicitate

Este un proiect venit în contextul pandemiei de Coronavirus, care porneşte de la ideea că toţi angajaţii restaurantelor au nevoie de susţinere în această perioadă:

Nu am fi crezut că o să vă cerem asta. Aşa cum nu am fi crezut că o să vă încurajăm să comandaţi de la KFC, Subway, Domino's Pizza, Pizza Hut, Taco Bell, Calif, ... sau de la orice alte restaurante independente, prea multe să le menţionăm aici. Pe scurt, de la orice restaurant (fast-food sau mai puţin fast).

Nu am şi crezut că o să vă cerem asta, dar restaurantele care au zeci de mii de angajaţi au nevoie acum de susţinerea voastră.

Aşa că, dacă vrei să ajuţi, ai de ales între livrare, takeaway, sau drive-thru. Să-ţi comanzi un Whopper e mereu cea mai bună alegere, dar parcă nici Big Mac nu-i aşa de rău”, arată mesajul celor de la Burger King România.

Campania a pornit mai întâi la nivel internaţional. Zilele trecute, Burger King France şi UK au avut o postări asemănătoare, după cum au consemnat cei de la Ads of the World.

Nu este prima campanie Burger King care implică branduri concurente. În februarie, într-o postare care s-a viralizat masiv, Burger King şi-a invitat rivalii - KFC şi McDonalds - în oraş. A strânit o avalanşă de comentarii, de la branduri mari: Pro TV, Sprite, Beko, Vivre, H&M şi chiar Ministerul de Interne.


Citeşte şi: Povestea unui viral. Burger King şi invitaţia pentru KFC şi McDonalds de Valentine's Day. Peste 900 de branduri au răspuns! Cum le-a venit ideea?


Postarea Burger King România

Postarea Burger King France

Postarea Burger King UK

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zf zf
    De la Burger King as cumpara doar pentru ca sunt foarte misto si destepti pe marketing. Da, e important ca brandurile sa se sustina intre ele in perioada asta, fie ca-s concurente sau nu. Altfel nu stiu ce produse au, never tried. But I will try them for sure fix pentru ca imi place cum gandesc si vreau sa-i sustin.

Trimite un comentariu

sus