Skip to main content

Mutare la vârful agenției dentsu România. CEO-ul Răzvan Varabiescu pleacă. Cine-i ia locul?

 
Mutare la vârful agenției dentsu România. CEO-ul Răzvan Varabiescu pleacă. Cine-i ia locul?
Maria Grachnova

Mutarea la vârful agenției dentsu România. CEO-ul Răzvan Varabiescu părăsește compania din luna ianuarie, după cinci ani la cârma acesteia. 

El va fi înlocuit de Maria Grachnova, în prezent CEO al dentsu Bulgaria. 

Publicitate

Concret, schimbarea va avea loc pe 4 ianuarie 2021, iar până in acel moment Maria Grachnova va intra într-o perioadă de tranziție și pregătire pentru noua poziție. 

Dentsu Romania este prezentă pe piață din 2001, odată cu lansarea Carat Romania. În prezent, dentsu Romania (sub care acționează brandurile Carat, Isobar, iProspect, Posterscope, Amplifi, The Story Lab) oferă servicii de Communication Planning, Media Planning & Buying, Digital Transformation, Performance Services, Digital Creative Services pentru mai mult de 110 clienți (incluzând Mondelez, Mastercard, Philips, Jysk). 

Maria Grachnova s-a alăturat companiei, ca Managing Director, în 2012 odată cu lansarea Carat Bulgaria. În 2015 a fost promovată în rolul de CEO al dentsu Bulgaria. Începând cu 2017 Maria Grachnova este CEO al dentsu Balkans, devenind responsabilă cu dezvoltarea și implementarea strategiei de business a rețelei pentru zece țări din Balcani - Bulgaria, România, Croația, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Albania, Bosnia și Herțegovina și Kosovo. 

Răzvan Varabiescu s-a alăturat dentsu în funcția de Managing Director Carat în 2008, după o experiență de 13 ani în media. A fost ales CEO al dentsu România în 2015. 

Maria Grachnova, despre noul rol în companie:

„Sunt onorată și entuziasmată pentru că am fost aleasă să conduc operațiunile dentsu din România. Ca și companie, avem o cultură importantă, unele dintre cele mai extinse capabilități si o strategie învingătoare care ne vor permite să creștem și să devenim din ce în ce mai puternici.

Să duc și mai departe succesul dentsu Romania este o provocare pe care o accept cu încredere, hotărâre și ambiție puternică atât pentru echipa pe care o voi conduce, cât și pentru clienți, pe care îmi propun să îi ajut să își îndeplinească și cele mai ambițioase planuri.

Sunt foarte pasionată și determinată să îi plasez pe clienții companiei în centrul tuturor activităților pe care le vom realiza”, a spus aceasta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Poate-i verifica si pe prietenii de marlanii de la Posterscope. Ia vedeti si acolo, ca si-au facut de cap toti
  • Le-a luat mult celor de la Dentsu sa-si dea seama pe cine au avut la sefia agentiei...sa-i verifice putin si firmele lui Varabiescu

Trimite un comentariu