Skip to main content

Mutare la vârful agenţiei dentsu România. CEO-ul Răzvan Varabiescu pleacă. Cine-i ia locul?

 
Maria Grachnova
Maria Grachnova

Mutarea la vârful agenţiei dentsu România. CEO-ul Răzvan Varabiescu părăseşte compania din luna ianuarie, după cinci ani la cârma acesteia.

Publicitate

El va fi înlocuit de Maria Grachnova, în prezent CEO al dentsu Bulgaria.

Concret, schimbarea va avea loc pe 4 ianuarie 2021, iar până in acel moment Maria Grachnova va intra într-o perioadă de tranziţie şi pregătire pentru noua poziţie.

Dentsu Romania este prezentă pe piaţă din 2001, odată cu lansarea Carat Romania. În prezent, dentsu Romania (sub care acţionează brandurile Carat, Isobar, iProspect, Posterscope, Amplifi, The Story Lab) oferă servicii de Communication Planning, Media Planning & Buying, Digital Transformation, Performance Services, Digital Creative Services pentru mai mult de 110 clienţi (incluzând Mondelez, Mastercard, Philips, Jysk).

Maria Grachnova s-a alăturat companiei, ca Managing Director, în 2012 odată cu lansarea Carat Bulgaria. În 2015 a fost promovată în rolul de CEO al dentsu Bulgaria. Începând cu 2017 Maria Grachnova este CEO al dentsu Balkans, devenind responsabilă cu dezvoltarea şi implementarea strategiei de business a reţelei pentru zece ţări din Balcani - Bulgaria, România, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Albania, Bosnia şi Herţegovina şi Kosovo.

Răzvan Varabiescu s-a alăturat dentsu în funcţia de Managing Director Carat în 2008, după o experienţă de 13 ani în media. A fost ales CEO al dentsu România în 2015.

Maria Grachnova, despre noul rol în companie:

„Sunt onorată şi entuziasmată pentru că am fost aleasă să conduc operaţiunile dentsu din România. Ca şi companie, avem o cultură importantă, unele dintre cele mai extinse capabilităţi si o strategie învingătoare care ne vor permite să creştem şi să devenim din ce în ce mai puternici.

Să duc şi mai departe succesul dentsu Romania este o provocare pe care o accept cu încredere, hotărâre şi ambiţie puternică atât pentru echipa pe care o voi conduce, cât şi pentru clienţi, pe care îmi propun să îi ajut să îşi îndeplinească şi cele mai ambiţioase planuri.

Sunt foarte pasionată şi determinată să îi plasez pe clienţii companiei în centrul tuturor activităţilor pe care le vom realiza”, a spus aceasta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Poate-i verifica si pe prietenii de marlanii de la Posterscope. Ia vedeti si acolo, ca si-au facut de cap toti
  • zd zd
    Le-a luat mult celor de la Dentsu sa-si dea seama pe cine au avut la sefia agentiei...sa-i verifice putin si firmele lui Varabiescu

Trimite un comentariu

sus