Skip to main content

Cinci ani de Digi FM. Miu, Ciuclaru şi Beatrice sărbătoresc cu cinci ore de matinal

 
Foto: Digi FM
Foto: Digi FM

Digi FM împlineşte cinci ani, pe 11 noiembrie. Matinalii Miu, Ciuclaru şi Beatrice sărbătoresc cu o ediţie specială, de cinci ore, a matinalului.

Publicitate

În programul prezentat de Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu şi Bogdan Ciuclaru se vor acorda şi premii ascultătorilor. Se pot câştiga telefoane, tablete sau abonamente gratuite timp de un an la Digi Mobil.

Echipa Digi Fm a răspuns şi la întrebarea „Ce aţi făcut în ultimii cinci ani?”:

„Am căutat să te ţinem la curent cu tot ce e important şi relevant pentru tine prin Ştirile Digi FM, grupaje informative livrate din 30 în 30 de minute, am realizat programe speciale de fiecare dată când un subiect sau un eveniment a fost de interes pentru tine, am adus invitaţi care ţi-au vorbit, în exclusivitate, despre proiectele lor de suflet, am susţinut cauze importante şi am pus la cale evenimente, concerte şi apusuri acustice şi nu numai, ca să fim împreună şi faţă în faţă. Totul, pentru tine, ascultătorul nostru. Ca să ştii”.

Matinalul Digi Fm poate fi ascultat on-air sau urmărit online în direct, pe pagina Facebook Digi FM.

Postul Digi Fm, al RCS&RDS, a fost lansat pe 11 noiembrie 2015. Radioul s-a lansat pe fostele licenţe ale defunctului post de ştiri InfoPro (închis în 2010), după cum Paginademedia.ro relata la vremea respectivă.


Citeşte şi: Digi FM este ON AIR de astăzi. Cum se împart frecvenţele între Digi FM şi Pro FM


CITEŞTE ŞI: Interviu la dublu. Ramon Cotizo şi Nono Semen, matinalii de vacanţă Digi FM: Oamenii s-au săturat de ştiri negative. Ştim că există, dar macar în matinal să ascultăm şi altceva


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Ce tare! Numai Digi putea să facă un asemenea ,,cadou,,! De ziua ta, ce să faci, muncești mai mult!

Trimite un comentariu

sus