Skip to main content

Dosar penal după clipul manelistului Dani Mocanu, cu un leu ce pare rănit

 
Dosar penal după clipul manelistului Dani Mocanu, cu un leu ce pare rănit

A fost deschis un dosar penal, după un clip al manelistului Dani Mocanu. Cântăreţul de manele ar fi folosit un leu rănit în clipul unei melodii, scrie Digi24.ro.

Publicitate

De altfel, videoclipul a stârnit un val de critici în mediul online. În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, poliţiştii argeşeni au anunţat deschiderea unui dosar penal.

Pe de altă parte, manelistul spune că leul a fost tratat „ca un bebeluş”, iar rănile fac parte din regie şi reprezintă un „machiaj profesional”, conform sursei citate.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoştinţă următoarele: Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, menţionează IPJ Argeş.

Videoclipul are, în momentul redactării acestui text, aproximativ 4,7 milioane de vizualizări. De asemenea, a fost adăugat şi un disclaimer:

„Nimeni nu a fost rănit în realizarea acestui film. Este un machiaj profesional, nu o rană reală”, după cum menţionează descrierea clipului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Gamber Gamber
  Deci lumea vrea asta qed

  Lumea vrea pro tv. Lider zi de zi....
 • Marel Marel
  si ce sa facem nu aveti ce sa pupati ha ha ha

  Tu nu ai ce sa pupi. Supara adevarul postacule. Mori de ciuda.
 • Mile Mile
  Deci lumea vrea asta qed
 • mile mile
  si ce sa facem nu aveti ce sa pupati ha ha ha
 • Miro Miro
  Supara adevarul nu? Doare rau. Pro TV a sters pe jos cu Antenuta ta joi, vineri, sambata si duminica. Dar iti e rusine sa ceri audientele. Mori de oftica...
  Maine la prima ora imediat apari pe site sa ceri audientele. Doar esti postac antenist platit cu un covrig pe postare.
 • mile mile
  cere tu
 • Pensere Pensere
  Ieri Pro TV pe comercial pe toata ziua a avut 23% share, Antenuta ta doar 13.8. Deci Pro a sters pe jos cu Antenuta ta. Plangi pensionare!
 • Gilova Gilova
  vai cum se poate , fast and furious a sters pe jos cu umorul tau , ha ha ha ha ha
  nu ceri audientele postac?
 • mile mile
  vai cum se poate sa le placa asa ceva ha ha ha ha ha ha ha ha

Trimite un comentariu

sus