Skip to main content

Gala Ajut eu se vede și în online, pe a1.ro. Dorian Popa va prezenta evenimentul

 
Gala Ajut eu se vede și în online, pe a1.ro. Dorian Popa va prezenta evenimentul

Gala Ajut eu! organizată de Antena 1 se vede și în online, nu doar pe tv. Duminică, 29 noiembrie, de la ora 14:00 evenimentul este transmis pe a1.ro, iar Dorian Popa va fi gazdă.

Dorian va oferi imagini din culisele galei, care se transmite pe Antena 1 timp de cinci ore și este prezentată de Alessandra Stoicescu și Mihai Morar.

Publicitate

Dorian Popa, despre gala Ajut eu:

“Nu numai că nu ezit o milisecundă înainte de a sări în ajutor, dar îmi amintesc cu drag emoţia pe care am simţit-o anul trecut în acest platou, aşa că atunci când mi s-a propus să am propria mea transmisiune, live, pe site-ul a1.ro de la gală am fost extrem de încântat. Vom fi 5 ore în direct, un efort uriaş, pe care sunt sigur că Dumnezeu mă va ajuta să îl trec cu bine!

Vom cunoaşte poveşti cu o încărcătură emoţională deosebită, pentru că îi voi invita pe colegii mei prezenţi la Ajut eu! să ne vorbească despre oameni şi contexte care i-au ajutat în momentele de cotitură din vieţile lor.”

Gala Ajut eu va avea loc chiar de ziua Antenei 1, care va împlini 27 de ani pe piața media. Postul Intact pregătește un program special pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.  

CITEȘTE ȘI: Antena 1, program special la 27 de ani. Ediții speciale Neatza, Acces Direct, campania „Ajut eu”, Chefi la Cuțite și iUmor

CITEȘTE ȘI: Campania #AjutEu revine la Antena 1. Postul anunță un program special la finalul lunii

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu