Skip to main content

Emisiunea iUmor a ajuns la 2 milioane de abonați pe Youtube. Ionuț Rusu, cel mai vizionat clip

 
Emisiunea iUmor a ajuns la 2 milioane de abonați pe Youtube. Ionuț Rusu, cel mai vizionat clip
Foto: Antena 1

Emisiunea iUmor a Antenei 1 a ajuns la 2 milioane de abonați pe Youtube. Subscriberul care a adus la această cifră s-a înregistrat pe 18 noiembrie, anunță reprezentanții postului. iUmor devine astfel singura emisiune TV din România al cărei canal de YouTube atinge două milioane de abonați.

Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În aprilie 2018 ajunsese la un milion de abonați, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

Cifrele canalului din prezent sunt următoarele:

 • Zece miliarde de minute vizionate (10.114.362.180)
 • 2.169 de clipuri încărcate
 • 1.419.376.172 de vizualizãri

Cel mai vizionat clip de pe contul iUmor este numărul lui Ionuț Rusu de acum patru ani, cu cele mai amuzante rugăciuni. Clipul are peste 14 milioane de vizualizări. Este urmat în top de un număr de stand-up comedy al lui Micutzu, invitat special acum doi ani. Clipul său a strâns 10 milioane de vizualizări.

Anul acesta, George Tănase conduce clasamentul. Numărul său despre evoluția muzicii de la 3 Sud Est până la Abi Talent are peste 4,5 milioane de vizualizări.

VIDEO. Numărul lui Ionuț Rusu de acum patru ani  (14 milioane de vizualizări)

 

VIDEO. Numărul lui Micutzu de acum doi ani (10 milioane de vizualizări)

 

VIDEO. Numărul lui George Tănase de anul acesta (4,5 milioane de vizualizări)

 

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Canalul de Youtube iUmor a atins un milion de abonați. E singura emisiune care a atins milionul. Micutzu și Bordea, clipuri "de milioane"

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu fi supărat, ai timp liber

  Iar tu de azi pana luni ai timp liber , nu ? Poti sa plangi in continuare de oftica...
 • Bravo pagina , ati umilit în ultimul hal

  Si pro a umilit antenta zero in ulimul ha saptamant trecuta vineri joi sambata si duminica. Dar ai fost bagat in barlog de suparare
 • se pare ca fanii vostri nu au internet

  Se pare ca fanii vostri nu au bani de televizoare ultra hd 4k. Ca youtube e gratis.
 • @Oprescu @Soran
  Nu stiu,dar oricum e primul canal concrentat pe emisiune/TV care a atins aceasta borna pe YT.Cat de faza cu cei 3 stand uperi,nu stiu daca e reclama sau nu,parerile difer
 • În concluzie iată cine are fani bogati

  Fani bogati doar la Pro TV, numai tineri, cei care muncesc. Nu ca Antenuta pensionara cu Acces, cu Factoresi, cu neCunoscutii
 • Nu fi supărat, ai timp liber

  Nu fti supărat, ai timp liber , dar iti e frica sa comentezi pe stirile de joi vineri si sambata nu ? Hai postac, se vede ca ai timp liber, ca de marti pana azi (3 zile) , ai tot ridicat antenuta in slabi.
  De maine ai o mini vacanta de 4 zile ? Esti ascuns in barlog ?
 • Normal, ca YouTube e gratis. Nu au antenistii bani sa se uita la TV la emisiune. Sunt prea sarantoci postacii antenisti.

Trimite un comentariu