Skip to main content

VIDEO. Mulțumiri medicilor din prima linie! În spotul MedLife de Sărbători

 
VIDEO. Mulțumiri medicilor din prima linie! În spotul MedLife de Sărbători
Captură Youtube

Mulțumiri cadrelor medicale din prima linie! Este mesajul principal al spotului MedLife de Sărbători. Un spot adaptat, evident, perioadei de pandemie din ultimele luni.

Spotul, care durează aproximativ un minut, are în prim-plan o parte din din Jurământul lui Florence Nightingale, 1935 și Jurământul lui Hipocrate pe care îl fac viitorii medici încă din facultate. Și linia melodică este una emoționantă și arată cât de departe au stat de casa lor medicii și asistenții medicali în această perioadă dificilă.

Publicitate

Campania celor de la MedLife a fost gândită de Jazz Communication (ca și spoturile din ultimii ani), iar de partea de editare video și online s-a ocupat The Candy Shop.

Ca parte a campaniei, utilizatorii vor avea la dispoziție - din 1 decembrie - și un landing page pe Youtube și pe conturile de Social Media unde pot scrie mesaje de mulțumire și recunoștință pentru orice asistent sau medic din România.

Departe de casele lor, aproape de pacienții lor. Munca asistentelor, asistenților și doctorilor reflectă tărie, responsabilitate și mult devotament pentru profesia lor, jurământ după jurământ. Mulțumim fiecărui cadru medical care își dedică întreaga existență binelui omului. Toată recunoștința noastră merge acum către ei”, este mesajul celor de la MedLife. 

VIDEO. Spotul celor de la MedLife - Mulțumiri cadrelor medicale din prima linie

 Medlife, campanie de sărbători pentru al cincilea an

Este pentru al cincilea an când MedLife aduce o campanie în preajma sărbătorilor. Anul trecut au realizat un spot asemănător, în care le mulțumeau medicilor, indiferent de spitalul unde lucrează.

Mesajul din centrul spotului video era despre „darul de a pune în slujba vieții și a sănătății tot ce știi”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Și în acest an cei de la MedLife au realizat o campanie, în luna martie, chiar înainte de începerea stării de urgență. Mesajul era bazat pe Atlasul bolilor născute din dragoste și a fost semnată tot de agenția Jazz Communication, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

 

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Medlife, campanie de sărbători despre medicii și asistenții din România

CITEȘTE ȘI: VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăiești și iubești se reflectă în sănătate ta”

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu