Skip to main content

Nespresso are o nouă agenție de comunicare în România

 
Nespresso are o nouă agenție de comunicare în România
Foto: Pexels

Brandul Nespresso are o nouă agenție de comunicare în țară. Este vorba de MSL The Practice, care a câștigat pitch-ul organizat alături de alte agenții de PR din România.

În cadrul noului parteneriat, MSL The Practice va oferi consultanță pentru comunicarea corporate și de brand a companiei, suport în implementarea campaniilor de comunicare și acțiunilor de responsabilitate socială, media relations și influencer marketing, dar și consultanță social media și creare de conținut pentru Nespresso în România.

Publicitate

Oana Bulexa, Managing Director MSL The Practice, despre noul parteneriat cu Nespresso:

„Suntem incantati si onorati ca vom putea contribui la consolidarea prezentei Nespresso in Romania. E un brand pe care il apreciam deja din postura de consumatori impatimiti, dar ne-am bucurat sa descoperim o companie cu valori puternice si cu un impact profund asupra bunastarii societatii si comunitatilor.”

Sonia Năstase, Business Executive Officer Nespresso Romania, despre parteneriatul cu MSL The Practice:

„In numai sase ani de existenta pe piata din Romania, Nespresso a reusit sa devina un nume de referinta pentru cafeaua de calitate, dar si pentru responsabilitatea fata de mediu.

Tinand cont de toate acestea, comunicarea corporate, de brand si social media au devenit tot mai importante pentru noi. Aveam nevoie de partenerul potrivit si ne bucuram ca l-am gasit in echipa MSL The Practice.”

MSL The Practice colaborează și cu Glovo în România

Pe finalul lunii august MSL The Practice a mai bătut palma cu un client important. Este vorba de Glovo, alături de care agenția de PR se va ocupa de de comunicare corporate și public affairs pentru compania de livrări, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Până acum, încă de la lansarea pe piața din România, Glovo lucrase cu agenția Dăescu Borțun Olteanu.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu