Skip to main content

Agenția Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Cine?

 
Agenția Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Cine?

Agenția Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Este vorba despre Andra Panaitescu, care va avea rolul de Client Service Director, o funcție nou-înființată.

Andra Panaitescu are 10 ani de experiență în publicitate, dintre care ultimii aproape șase în echipa Mullen. La Mullen a fost, pe rând: Account Director, Group Account Director și Client Service.

Înainte de Mullen, a lucrat la Graffiti BBDO (2011-2015), ca account executive și senior account executive.

Publicitate

Ce spune despre numire? 

„Sunt o mulțime de momente în viața de agenție care te încarcă pozitiv, te inspiră și îți dau motivația de care ai nevoie să mergi mai depate și să vrei mai mult.

Dar recunoașterea muncii și a rezultatelor este cu siguranță unul dintre cele mai satisfăcătoare.

De aceea, nu pot decât să mă bucur pentru oportunitatea de a prelua un nou rol și de a continua să evoluez în cadrul unei echipe care îmi împărtășește convingerea că pasiunea, calitatea, creativitatea și craft-ul sunt absolut necesare în work-ul de zi cu zi”, spune ea. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • "Craft-ul e absolut necesar in work-ul de zi cu zi". Draga Andra, ai cam uitat de unde ai plecat si semeni cu Florin Radu Raducioiu. Sigur nu stii cine-i, cauta-l pe google. E un baiat care dupa 2-3 luni de Italia uitase limba romana. Mai nasol e ca tu o cam uiti stand p-aici. Succesuri!

Trimite un comentariu