Skip to main content

Agenţia Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Cine?

 
Agenţia Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Cine?

Agenţia Mullen va avea coordonator pe zona de Client Service. Este vorba despre Andra Panaitescu, care va avea rolul de Client Service Director, o funcţie nou-înfiinţată.

Publicitate

Andra Panaitescu are 10 ani de experienţă în publicitate, dintre care ultimii aproape şase în echipa Mullen. La Mullen a fost, pe rând: Account Director, Group Account Director şi Client Service.

Înainte de Mullen, a lucrat la Graffiti BBDO (2011-2015), ca account executive şi senior account executive.

Ce spune despre numire?

„Sunt o mulţime de momente în viaţa de agenţie care te încarcă pozitiv, te inspiră şi îţi dau motivaţia de care ai nevoie să mergi mai depate şi să vrei mai mult.

Dar recunoaşterea muncii şi a rezultatelor este cu siguranţă unul dintre cele mai satisfăcătoare.

De aceea, nu pot decât să mă bucur pentru oportunitatea de a prelua un nou rol şi de a continua să evoluez în cadrul unei echipe care îmi împărtăşeşte convingerea că pasiunea, calitatea, creativitatea şi craft-ul sunt absolut necesare în work-ul de zi cu zi”, spune ea.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mancraft Mancraft
    "Craft-ul e absolut necesar in work-ul de zi cu zi". Draga Andra, ai cam uitat de unde ai plecat si semeni cu Florin Radu Raducioiu. Sigur nu stii cine-i, cauta-l pe google. E un baiat care dupa 2-3 luni de Italia uitase limba romana. Mai nasol e ca tu o cam uiti stand p-aici. Succesuri!

Trimite un comentariu

sus