Skip to main content

O nouă infectare în echipa Ştirilor Pro TV. Andreea Marinescu are Covid-19

 
Foto | Pro TV
Foto | Pro TV

O nouă infectare în echipa de prezentatori a Ştirilor Pro TV. Andreea Marinescu, care prezintă jurnalul de dimineaţă alături de Mihai Dedu sau Cosmin Stan, a fost confirmată cu Covid-19, anunţă site-ul protv.ro.

Publicitate

Infectarea vine la aproximativ o săptămână după ce a fost confirmată şi Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului în cadrul Ştirilor de Dimineaţă de la Pro TV.

Andreea Marinescu se simte bine şi ţine legătura cu medicul de familie, potrivit sursei citate.

„În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro


Citeşte şi: Neti Sandu are Covid-19: „Mă simt relativ bine, ca şi când aş avea o răceală destul de puternică”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 121 121
    VoxBiz a tinut sa faca stire pe acest subiect cu o poza de la party ul unde a fost Esca in vara,de unde spun unii ca s a infectat
  • Dragos Dragos
    Ca peste tot, si aici gasim o gramada de medici parerologi. Chiar credeti ca cineva din aceste trusturi va baga in seama? Credeti ca-i intereseaza parerea a 2-3 certareti pentru audiente?
  • Marian Marian
    Mai antenistilor credeti ca la voi nu nu exista covid ? Numai ca la voi se musamalizeaza tot . Razvane la pensionari a fost lideri te cunosc de dupa boscheti ,asa se lauda trustul vostru .
  • Covidiu Oanţă Covidiu Oanţă
    Constat că redacţia celui mai vizionat jurnal de ştiri din România a devenit un focar de covid şi - dacă e să dăm crezare cotcodăcelii pe care ne-o livrează ei zilnic - un uriaş pericol la adresa sănătăţii publice, unul care justifică absolut orice măsuri ia statul de la o vreme, oricât de aberante ar fi. Dacă se închid localităţi, chiar şi oraşe mari, pentru o incidenţă de câteva cazuri la mia de locuitori, cam care o fi incidenţa într-o redacţie cu o mână de oameni, din care se recunosc deja public cazurile cititoarei în stele şi al cititoarei de prompter de faţă?

    Dacă duduia Marinescu e covidată, presupun că toţi cei lângă care a stat bot în bot - Dedu, Stan, Caragea, etc. - au fost luaţi deja cu izoleta şi trimişi colet lui Streinu-Cercel, nu? Păi ce facem aici, ne jucăm de-a pandemia apocaliptică sau ce?
  • Gabriel Gabriel
    Si uite cu măștile si para-mastile promovate obsesiv de ea și de televiziunea unde lucrează nu ajuta la nicio protecție. Ori asta, ori în privat nu tine deloc la regulile pe care noua ni le baga pe gât. Ipocrizie maxima, cel puțin.
  • Gabi Gabi
    Astăzi nu a mai prezentat Roxana Hulpe.
  • jk jk
    Intreb:echipa nu a fost/va fi testata dupa aceste cazuri?
  • mihai mihai
    Ce tratament ia? nu exista fatuca tratament de covid,in spital te trateaza de efectele covidului nu de covid,plasma ar putea intra in tratament de covid dar si asa daca ti-l da in ati degeaba ti-l da

Trimite un comentariu

sus