Skip to main content

VIDEO. Să vezi aceste reclame trebuie. Oana Pellea - Master Yoda din Star Wars într-un spot. Al Pacino în altul. Pentru ce brand?

 
VIDEO. Să vezi aceste reclame trebuie. Oana Pellea - Master Yoda din Star Wars într-un spot. Al Pacino în altul. Pentru ce brand?

VIDEO. Să vezi aceste reclame trebuie. Actriţa Oana Pellea dă viaţă îndrăgitului personaj Yoda, din Stars Wars, dar şi lui Al Pacino. Se întâmplă în cele mai recente două spoturi pentru brandul Kafune.

Publicitate

Clipurile sunt semnate de agenţia Papaya Advertising. Este pentru al doilea an când agenţia condusă de Robert Tiderle se ocupă de reclamele Kafune.

Cele două execuţii din 2020 cuprind două producţii video în care Oana Pellea „împrumută” diverse roluri şi personaje din filme celebre. Într-un video, Îl întruchipează pe Al Pacino în rol de antrenor sportiv, dramatic, grav, implicat, iar în altul pe Yoda, senin şi detaşat.

Spoturile au fost gândite de Robert Tiderle – Creative Director, Valentin Lică – Senior Copywriter, Dana Ştefan – Client Service Director şi Robert Şopârlache – Senior Art Director.

Dana Ştefan (client service director), despre clipuri:

„Încă de anul trecut, de când angajam celebrităţi pentru departamentul de vânzări al Kafune - vă reamintim interviurile cu Oana Pellea şi cu Adrian Despot şi „casting-ul” lui Dragoş Bucur - ne-am dorit să avem un brand care să devină, cu timpul, un creator de conţinut fun şi care să se adreseze, în special, oamenilor din birouri şi, mai nou, celor care lucrează din birourile de-acasă.

Ne-am dorit să avem un content smart şi entertaining pe care spectatorii să-l savureze cu aceeaşi plăcere cu care savurează o cafea bună”, a spus aceasta.

VIDEO. Training Day cu Oana Pellea

VIDEO. Discursul din fiecare luni

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus