Skip to main content

Speak şi Vlad Drăgulin, emisiune online pe a1.ro. Despre ce?

 
Speak şi Drăgulin. Foto: Antena 1
Speak şi Drăgulin. Foto: Antena 1

Cântăreţul Speak (Ştefan Sprianu) şi actorul Vlad Drăgulin au lansat un proiect exclusiv online. Se numeşte „Îs geană pi tini” şi se vede gratis în fiecare luni, pe site-ul a1.ro.

Publicitate

Proiectul s-a lansat astăzi, 9 noiembrie. Se va publica pe site-ul Antenei în fiecare zi de luni câte un nou episod.

Cei doi vor analiza în fiecare săptămână instastory-urile sau postările vedetelor din România şi din străinătate, comentând conţinutul pe care îl publică. În discuţiile lor vor interveni şi câţiva “prieteni” ai lui Vlad Drăgulin, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

„Îs geană pi tini” este al doilea proiect online realizat de Speak la Antena 1, după DeSpeak Firu-n Patru în primăvară, atunci când analiza episoadele din Asia Express.

Cântereţul s-a alături echipei Chefi la Cuţite în sezonul 9 şi va realiza curând o serie de video-uri cu ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Speak, despre noul proiect:

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu şi despre Asia Express, iar Îs giană pi tini a venit în mod natural.

Există foarte mult material de dezbătut şi dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Aşadar, noi vă aşteptăm în fiecare luni, pe a1.ro.”

Vlad Drăgulin, despre noul proiect:

„Îs Geană Pi Tini” pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT.”

Primul episod se poate urmări deja pe site aici.

CITEŞTE ŞI: De la Asia Express, la Chefi la Cuţite. Speak va fi coprezentatorul Ginei Pistol în sezonul nouă

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Exact, cui ii pasa de emisiunea asta online ? Ca nu se uita nimeni. Tot Pro e lider zi de zi. Ce a facut Umorul de 2 leuti ? Nimic oare ?
  • Mile Mile
    Atunci ce esti disperat, cu-i pasa
  • Roberto Roberto
    Conteaza audientele de la TV , nu online. Ca nu se uita nimeni. Postacule de audiente nu zici nimic ? A maturat pe jos Pro cu Antenuta ta. Ce a facut Umorul de 2 leuti aseara ? Nimic oare ?
    Plange Mile!
  • Mile Mile
    De aia e bun să fii la antena

Trimite un comentariu

sus