Skip to main content

Ajutor pentru creativii din comunicare afectați de pandemie. S-a lansat o platformă unde își pot vinde munca

 
Ajutor pentru creativii din comunicare afectați de pandemie. S-a lansat o platformă unde își pot vinde munca

S-a lansat o platformă pentru oamenii din industriile creative afectați de pandemie. Se numește #UpForCollab și este integrată în platforma internaționala de imagini stock premium EyeEm. 

Creativii, producătorii și creatorii de conținut care au pierdut proiecte sau au rămas fără locuri de muncă își pot expune lucrările.

Publicitate

Ideea aparține echipei Geometry București, iar utilizatorii pot urca imagini cu munca lor și link către portofoliu sau website pentru a se promova gratuit. Atunci când imaginile sunt cumpărate de clienții platformei, utilizatorii primesc un procent din vânzare. 

Inițiativa este o colaborare între EyeEm, platforma globala de imagini stock premium, și Geometry – agenția de end-to-end Creative Commerce a WPP. 

Utilizatorii pot publica imagini originale, de bună calitate ce pot fi utilizate de branduri și agenții de publicitate și comunicare într-un moment în care producțiile video și ședințele foto sunt restricționate sau anulate. 

Bogdan Teodorescu, Creative Director Geometry București:

„Cred că în ceea ce privește pandemia, cel mai de preț lucru pe care l-am învățat a fost să ne ajutăm și să ne susținem unii pe alții. Atunci când poți să contribui cu ceva, indiferent că e vorba de o simplă listă de cumpărături, un spin-off total al unei linii de producție sau o absorbție temporară de personal proaspăt scos de pe tușă din cauza restricțiilor, merită să te implici.

Așa s-a născut #UpForCollab, într-o seară târzie, pe zoom, când ne-am dat seama că putem face ceva noi pentru noi, ca industrie”, spune acesta. 

Echipa Geometry Bucuresti x Geometry Global

  • Bogdan Teodorescu – Creative Director
  • Ioana Ichim – Senior Copywriter
  • Bogdan Dinu – Senior Art Director
  • Madalina Gogu – Account Director
  • Denissa Mic – Communication Manager
  • Till Hohmann – Chief Creative Officer EMEA
  • Sebnem Camas – Regional Marketing and Communications Director EMEA
  • Lindsey Yoselevitz – Head of Global Communications Geometry Global
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu