Skip to main content

Ajutor pentru creativii din comunicare afectaţi de pandemie. S-a lansat o platformă unde îşi pot vinde munca

 
Ajutor pentru creativii din comunicare afectaţi de pandemie. S-a lansat o platformă unde îşi pot vinde munca

S-a lansat o platformă pentru oamenii din industriile creative afectaţi de pandemie. Se numeşte #UpForCollab şi este integrată în platforma internaţionala de imagini stock premium EyeEm.

Publicitate

Creativii, producătorii şi creatorii de conţinut care au pierdut proiecte sau au rămas fără locuri de muncă îşi pot expune lucrările.

Ideea aparţine echipei Geometry Bucureşti, iar utilizatorii pot urca imagini cu munca lor şi link către portofoliu sau website pentru a se promova gratuit. Atunci când imaginile sunt cumpărate de clienţii platformei, utilizatorii primesc un procent din vânzare.

Iniţiativa este o colaborare între EyeEm, platforma globala de imagini stock premium, şi Geometry – agenţia de end-to-end Creative Commerce a WPP.

Utilizatorii pot publica imagini originale, de bună calitate ce pot fi utilizate de branduri şi agenţii de publicitate şi comunicare într-un moment în care producţiile video şi şedinţele foto sunt restricţionate sau anulate.

Bogdan Teodorescu, Creative Director Geometry Bucureşti:

„Cred că în ceea ce priveşte pandemia, cel mai de preţ lucru pe care l-am învăţat a fost să ne ajutăm şi să ne susţinem unii pe alţii. Atunci când poţi să contribui cu ceva, indiferent că e vorba de o simplă listă de cumpărături, un spin-off total al unei linii de producţie sau o absorbţie temporară de personal proaspăt scos de pe tuşă din cauza restricţiilor, merită să te implici.

Aşa s-a născut #UpForCollab, într-o seară târzie, pe zoom, când ne-am dat seama că putem face ceva noi pentru noi, ca industrie”, spune acesta.

Echipa Geometry Bucuresti x Geometry Global

  • Bogdan Teodorescu – Creative Director
  • Ioana Ichim – Senior Copywriter
  • Bogdan Dinu – Senior Art Director
  • Madalina Gogu – Account Director
  • Denissa Mic – Communication Manager
  • Till Hohmann – Chief Creative Officer EMEA
  • Sebnem Camas – Regional Marketing and Communications Director EMEA
  • Lindsey Yoselevitz – Head of Global Communications Geometry Global
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus