Skip to main content

TikTok și-a găsit agenție de publicitate în România. Cu cine va colabora?

 
TikTok și-a găsit agenție de publicitate în România. Cu cine va colabora?
Foto: Pexels

TikTok, rețeaua socială tot mai populară în rândul tinerilor, a devenit clientul unei agenții de publicitate din România. Este vorba de Publicis alături de care se vor realiza servicii de creație și strategie above the line.

Pe lângă serviciile recent menționate, Publicis și TikTok vor colabora pe viitor și pentru dezvoltarea primei campanii de brand în România.

Publicitate

TikTok este una dintre aplicațiile în creștere și care adună foarte mulți utilizatori, cu vârste cuprinse între 13 și 34 de ani. Aplicația oferă video-content în format scurt și le pune la dispoziție utilizatorilor tool-uri creative prin care își pot viraliza conținutul.

Miruna Dumitrescu, Group Creative Director Publicis România, despre parteneriatul cu TikTok:

„Eram fană TikTok de dinaintea brief-ului pentru că, pentru mine ca om de creație, e aspirațional să văd cât de creativi pot deveni oamenii cu context minim pus la dispoziție chiar și pe verticală.

Frumusețea brand-ului ăstuia este că, și dacă nu îți place aplicația, tot vrei să lucrezi pe brief, iar, odată ce lucrezi pe brief, îți place și aplicația.”

Adina Albu, Senior Client-Lead Publicis România, despre parteneriatul cu TikTok:

”Ai TOTUL pe TikTok. Îmi place vibe-ul pe care l-a adus în agenție, îmi place atitudinea relaxată a clientului, ideile pe care le generăm împreună. E brief-ul ideal, e procesul ideal de lucru și, dacă mai ai și un partener cool de discuție, poți spune că you nailed it!”

Laura Savu, Global Community Manager TikTok, despre parteneriatul cu Publicis:

“Noi suntem foarte entuziasmați de această colaborare. Am click-uit din primul moment cu echipele de creație și client service și abia așteptăm să vedem reacțiile, pentru că pregătim ceva totally unexpected împreună, ceva în care noi suntem super încrezători.”  

 TikTok are și partener media în România

TikTok a anunțat la finalul lunii august că și-a găsit partener media în România. Este vorba de Httpool România, alături de care se va ocupa de administrarea spațiului publicitar pentru România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Httpool a lucrat încă de la începutul anului cu platforma TikTok în țări precum Polonia, Cehia, Ungaria sau Rusia.

 

CITEȘTE ȘI: TikTok are partener media în România. Cu cine va colabora pe campanii de advertising?

CITEȘTE ȘI: TikTok, parteneriat cu Sony Music. Mai multe melodii pentru creatori

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Trimite un comentariu