Skip to main content

VIDEO. Pe voi v-a "lovit"? Coca-Cola şi reclama de Crăciun. Spotul, creat de un câştigător de Oscar - cel care va regiza noul film Star Wars

 
VIDEO. Pe voi v-a "lovit"? Coca-Cola şi reclama de Crăciun. Spotul, creat de un câştigător de Oscar - cel care va regiza noul film Star Wars

VIDEO. O idee simplă, un mesaj de impact. Coca-Cola a lansat, la nivel internaţional, noul spot de sărbători. Cu acest nou proiect, brandul sărbătoreşte 100 de ani de publicitate de Crăciun.

Publicitate

Reclama este regizată de Taika Waititi (regizor al viitorului Star Wars, regizor al seriei The Mandalorian şi câştigător de Oscar cu Jojo Rabbit). Filmările s-au desfăşurat în Noua Zeelandă.

Ce agenţie semnează producţia, în continuare. Înainte, reclama:

VIDEO. Coca-Cola, reclama de Crăciun 2020

Spotul este creat de agenţia Wieden + Kennedy din Londra, potrivit Adsoftheworld.com.

Porneşte de la o idee aparent simplă, dar realizată tehnic într-un mod complex, cinematografic, spectaculos din punct de vedere vizual.

Pe scurt: tatăl unei fetiţe se pregăteşte să plece la muncă, chiar în perioada sărbătorilor. Fiica sa îi înmânează o scrisoare pentru Moş Crăciun. Ocupat la locul de muncă, îşi dă seama că a uitat să trimită scrisoarea, aşa că porneşte personal într-o călătorie epică pentru a duce scrisoarea către Polul Nord. Navighează peste mări, se caţără pe stânci abrupte, pătrunde prin jungle dense înainte de a ajunge la Polul Nord.

Când ajunge, în sfârşit la casa lui Moş Crăciun, îl întâmpină mesajul „Closed for Christmas”. În cele din urmă, este salvat de celebrul tir Coca-Cola şi dus... chiar acasă.

De ce acasă - aflăm chiar când deschide scrisoarea: „Dragă Moşule, te rog adu-l pe tata acasă de Crăciun”.

Îi încurajează pe privitori să ofere de sărbători ce „doar ei pot oferi”, spun cei de la agenţie pe site-ul oficial.

Spotul a fost lansat pe 10 noiembrie şi va rula la nivel global în luna decembrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zf zf
    E foarte slaba ca storytelling + idee, no offence. Doar pe vizual e ok. In rest... nicio emotie. Sau cel putin pe mine m-a lasat rece.
  • Roberts Roberts
    Tu vorebsti cap de guma Mile ? Aici e vorba de Antenuta cumva ? Pe stirile cu Factor Zero nu comentezi ? Iti e frica nu ? Plangi !
  • Mile Mile
    Postaci pupa postul
  • Sabina Sabina
    Marian, Singur Acasa va fi difuzat pe 5 decembrie ,cred
  • Barbosul Barbosul
    Superb spotul!
  • Mos Dan Mos Dan
    Un supraponderal este venerat de copii pentru ca le incurajeaza dorintele nerealiste in privinta cadourilor. Iar aceasta reclama este creata de oameni care probabil, in restul timpului, rad de filmele lacrimogene. Nu-i de mirare ca singura bucurie de sarbatori este mancarea, dupa ce ai primit cadouri inutile, colindatorii au aruncat pe strada tot ce au primit (mai putin banii), nu-l mai suporti pe Hrusca, si nici tac-tu' nu a venit acasa.
  • Marian Marian
    Maria, nu cred ca va fi dat pe 6 decembrie , sunt alegerile si nu risca poate pe 5 decembrie, nu -l va baga duminica ,
  • geo geo
    Nici pe mine nu prea m-a ”lovit”. Se vede că este filmată profesionist, imagine si coloana sonora de exceptie, provoacă emoții. Și destul de previzibilă. In momentul in care omul primeste plicul inapoi chiar imi ziceam: te pomenesti ca Mosul este la volanul camionului de la Coca Cola !
  • Ionut Ionut
    Foarte tare mesajul! Familia reunită este ce mai bun lucru de Sarbatori.
  • Maria Maria
    Tot accesez site-ul sa vad informarea despre Singur Acasa?
    Cand incepe difuzarea? Cumva pe 6 decembrie?
  • Dan13 Dan13
    Ce reclama de doi bani, fara suparare

Trimite un comentariu

sus