Skip to main content

Noul serial românesc al Antenei 1 debutează în ianuarie. Se vede joia

 
Noul serial românesc al Antenei 1 debutează în ianuarie. Se vede joia

Adela, noul serial al Antenei 1, debutează la începutul lui 2021. Făcut după telenovela turcească „Bahar: Viață furată” (O hayat Benim / This is my life), Adela începe joi, 14 ianuarie, de la ora 20:30. 

Publicitate

Este produs de Ruxandra Ion, iar la adaptare au mai lucrat Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer și Bianca Mina. Filmările sunt în desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Protagoniștii noului sunt Mara Oprea, care își face debutul, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.

Din distribuție mai fac parte actorii Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu și Teodora Păcurar.


Personaj sugestiv: „magnatul media Paul Andronic”


Povestea serialului are în prim-plan două surori, Adela și Andreea, care au împărțit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.

Avem și în realitate un „mogul media” cu numele Andronic – Dan Andronic, proprietarul Evenimentului Zilei și Capital.


Sacrificul, audiențe slabe


Recent s-a terminat și serialul sacrificiul, produs tot de Ruxandra Ion. Telenovela nu a strălucit în audiențe, deși finalul de sezon a fost lider în clasament.

De ce nu a mers conform așteptărilor? Pentru că a fost mutat din prime-time la miezul nopții. 

Văzut ca un pariu al postului, în urmă cu un an, telenovela produsă de Ruxandra Ion a sfârșit la miezul nopții. După un prim sezon în care s-a bătut cu Visuri la cheie (în 2019), sezonul doi a fost mutat la 22:30, iar în cele din urmă s-a încheiat târziu în noapte.


Citește și: S-a terminat serialul Sacrificiul. Audiențele ultimului episod, dat la miezul nopții


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Inseamna ca chefii raman tot 3 zile , pot începe inainte sa se astepte postaci, burlacul tot atunci probabil începe

  Lasa Chefii postac. Nu zici nimic de Sacrificul 2 ? Locul 2-3 garantat. Ha ha ha
  Dupa cateva saptamani , iar muta serialul la orele 22-23 de frica. Vai vai vai
 • Acum Antena de ce copie dupa turci? La orice articol despre Vlad spuneati ca e o copie, ia sa vedem daca face macar jumatate din audienta lui Vlad.
  Macar ei au tinut pana la final Vlad la aceeasi ora peste Chefi nu au schimbat ora ca la Sacrificiu.
 • Sper că nu o să-și mai bată joc și de acest serial, cum au făcut-o la Sacrificiul!!!
  Cum poți ca televiziune, care nu are absolut nimic pregătit joia la 20:30 și aste pe durata întregii toamne, să pui Sacrificiul miercurea și joia în miez de noapte. Mișcarea nu are nici un pic de sens.
  Normal că nu a avut audiențe dacă îl pui la 00:00 sau în alte intervale tâmpite. Și asta e valabil pentru aproape orice emisiune din România (40 de întrebări, emisiunea lui Mantea, reluarea din Trăsniți, Telejurnal, reluarea Câștigă România sau cum era Pe bune?!, etc), excepția fiind Capatos care a avut grijă să-și fidelizeze publicul în ANI DE ZILE.
 • Cum poate astia sa filmeze iar cei de la pro nu pot filma Vlad cred ca este un serial de duzina marca celei mai tare regizoare din Romania ,
 • Inseamna ca chefii raman tot 3 zile , pot începe inainte sa se astepte postaci, burlacul tot atunci probabil începe
 • Vor lua bătaie în lupta cu Las Fierbinți și serialele de la Kanal D, mai bine îl băgau sâmbătă/duminica
 • Abia astept sa inceapa si ”Sacrificiul” 2 ! Nu m-ar mira sa ia bataie in audiente de la vreo telenovela turceasca sau de la Survivor Romania 2, care probabil va incepe la Kanal D, la inceputul anului viitor !

Trimite un comentariu