Skip to main content

VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Națională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

 
VIDEO. „Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” - Celentano, nou mesaj viral de Ziua Națională. Peste un milion de vizualizări în câteva ore

VIDEO. Celentano, din Las Fierbinți, a dat un nou mesaj viral de Ziua Națională. Personajul lui Adrian Vancică a „rostit” un nou discurs despre România, în episodul special de 1 Decembrie, difuzat aseară de Pro TV.

Publicitate

A adunat peste 1,4 milioane de vizualizări în doar câteva ore. Pe scurt, Celentano expune situația în care a ajuns România, toți oamenii trăind într-un „banc sec pe care nu-l înțelege nimeni”. 

„În școală te învață Tango, dar în viața se joacă Călușarii. Că așa e sistemul. Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap”, spune Celentano.

Vorbește despre școli, sistem, politicieni și spitale. O radiografie dură și reală a României anului 2020. 

Nu este pentru prima dată când scenariul din Las Fierbinți conține un astfel de moment. În anii trecuți, au existat momente precum „Poezia lui Celentano”, care a ajuns virală pe net. 

Cu o mică referință la acel moment începe și discursul din acest an. Întrebat de „un reporter” dacă a mai pregătit o poezie despre România, Celentano a răspuns în stilul caracteristic:

„Cui mama dracu' îi mai arde de poezie, doamnă? Poezia e frumoasă, dar dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi, într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni? Un pește mergea pe un drum, asta e România”, a spus Adrian Văncică, care-i dă viață lui Celentano, în debutul discursului. 

VIDEO. Mesajul lui Celentano pentru România


Citește și: Celentano, poezie cu mesaj în Las Fierbinți. Autor: actorul care-l joacă, Adrian Văncică


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Slab iumor lider de ziua voastră postaci

  Slab umor de 2 parale 4 saptamani la rand. Filmele Fas Furious au sters pe jos cu emisiunea ta.
 • @mos dane,
  Ia-te de mana cu @circo si mergeti la biblioteca, sa-l cititi pe Caragiale. Desi, daca nu ati inteles stilul in scoala, am dubii ca veti reusi acum!
 • Dureros de trist sa observi cat de multi nu pricep satira!
  Ba se gaseste unul mai cu mot sa remarce greseala gramaticala, fara sa priceapa ca aceasta eroare este intentionata, satirizand faptul ca multi romani, in frunte cu Tariceanu, nu folosesc prepozitia " pe"
 • "In scoala te in invata tango, dar in viata se joaca calusarii". Se presupune ca tangoul este superior calusarilor? Se screme din greu Celentano sa fie profund.
 • @mile: “ daca vrem politica il citim pe Platon” :) bai, ej ***? Bine ca a scos Libertatea colecția aia. Merge si un Socrate:)) e o replica la Negruzzi in Alexandru Lapusneanu...o stii?
 • @ADI: chiar asa am ajuns sa nu fim in state sa facem nimic decat sa scriem comentarii fara rost la un articol? Sa nu avem si noi un loc de munca si sa facem ceva constructiv in loc sa facem hate-areala inutila in comentarii? Sa nu stim sa facem diferenta dintre actorie si realitate si sa credem ca noi sintem aia destepti:) sa stam si sa asteptam ajutorul social si sa nu fim in stare sa folosit numele noastre reale pentru ca sintem nimeni: chiar asa am ajuns? Rusine! Sau cum zice un tip celebru, cu versuri pe intelesul lui ADI,sper...Jale jale jale
 • In titlu scrie: „Trăim într-un banc sec care nu-l înțelege nimeni” In limba romana, se spune „pe care” !!!
 • Adormica ,normal ca se sterg comentariile care sunt pentru PRO TV pentru ca Pagina de media ii face mult lobby Antenei 1 .
 • Supara adevarul si adormitii de la paginademedia au inceput sa stearga comentariile ?
  Adevarul doare tare nu paginadeadormiti ?

Trimite un comentariu