Skip to main content

COMUNICAT. De la smart casual la masculin - mic ghid de stil

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT. Stilul smart casual este foarte popular în zilele noastre şi defineşte obiectele de îmbrăcăminte şi încălţăminte care se poartă la locul de muncă sau la orice tip de eveniment formal. Desigur, outfiturile smart casual presupun adoptarea unui stil vestimentar mai sofisticat, ce îmbină comoditatea cu rafinamentul.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ţinutele smart-casual sunt adoptate şi de către bărbaţi. Bărbaţii poartă tricouri, cămăşi, bluze, pantaloni chinos şi paltoane în culori închise, cu un aspect elegant. În ceea ce priveşte încălţămintea, sunt preferaţi mocasinii, pantofii sport sau modelele clasice, elegante.

Iată cum să obţii un stil smart casual masculin, din rândurile de mai jos!

Hainele potrivite pentru un stil smart casual masculin

În primul rând, articolele vestimentare pe care le alegi pentru un stil smart casual trebuie să-ţi vină impecabil, în funcţie de înălţime şi greutate. În ceea ce priveşte hainele, poţi miza pe următoarele piese:

  • Cămăşi cu model simplu sau bluze uni cu mânecă lungă, în funcţie de anotimp. Cămaşa din in îţi devine aliată de nădejde în zilele călduroase, la fel şi tricourile şi bluzele din bumbac. Referitor la culori, poţi purta gri, verde, albastru sau chiar galben, în afară de clasicele maro şi negru.
  • Sacoul şi blazerele reprezintă o alegere optimă, deopotrivă elegantă şi comodă.
  • Costum - la birou, poţi să porţi atât clasicul costum, cât şi piese de îmbrăcăminte mai casual. Cea mai bună alegere o reprezintă echilibrul dintre elegant şi casual. Combină o cămaşă cu o pereche de pantaloni clasici, un sacou cu un tricou simplu, fără imprimeu.
  • Jeans - stilul smart casual poate fi adoptat şi în oraş, fie că vorbim despre o cină sau o întâlnire de afaceri. Oricare ar fi locul în care ieşi, poartă jeanşi simpli, un tricou, un sacou elegant şi pantofi casual. Stilul smart casual te va scoate în evidenţă şi te va transforma într-un personaj care atrage toate privirile!

Încălţămintea ideală pentru un stil smart casual masculin

Nu ştii ce să porţi când vine vorba de încălţăminte? Obţine un stil masculin cu ajutorul pantofilor sport, care pot fi asortaţi atât cu pantaloni simpli, cât şi cu modele chino sau cu jeanşi. În această combinaţie, sacoul şi cămaşa se potrivesc perfect.

La fel de potriviţi sunt şi mocasinii, care se integrează cu succes în stilul vestimentar smart casual. Asortează-i la cămăşi simple sau în carouri şi jeanşi, însă alege o cromatică decentă, care să conţină cel mult trei culori..

Accesorii recomandate pentru stilul smart casual masculin

Accesoriile sunt cele care pun în valoare un stil vestimentar bine conturat. În acest sens, poţi alege genţile din piele, în care să ţii toate obiectele personale, de la laptop, până la instrumente de scris.

Mai mult, nicio ţinută smart casual nu este completă fără un accesoriu precum cureaua. Alege o curea din piele, care să se asorteze perfect cu nuanţa pantofilor.

Nu uita nici de ceas! Un model cu o curea din piele, care să se asorteze cu hainele îţi poate completa cu succes modul ţinuta smart casual.

Stilul smart casual masculin este simplu de remarcat şi îţi garantează priviri pline de admiraţie! Ia în calcul ghidul nostru şi asortează corect hainele şi încălţămintea, astfel încât să arăţi bine şi să te simţi confortabil.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus