Skip to main content

Cozmin Guşă, emisiune la radioul lui Cosmin Guşă. Cu Bogdan Chirieac, patronul DC News

 
Cozmin Guşă, emisiune la radioul lui Cosmin Guşă. Cu Bogdan Chirieac, patronul DC News

Cozmin Guşă are emisiune la Gold FM, postul de radio deţinut de fiul său - Cosmin Guşă. Fostul patron de la Realitatea TV (rămas doar acţionar) va modera o emisiune de dezbateri politice, alături de Bogdan Chirieac - şeful site-ului DC News şi analist politic la Antena 3 şi România TV.

Publicitate

Noua producţie de la Gold FM a debutat pe 26 noiembrie şi se difuzează vinerea, în intervalul orar 12:00-13:00. Cosmin Guşă, patronul postului, a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului, în şedinţa din 15 decembrie.

Decizia vine la câteva săptămâni după ce Guşă Jr. spunea în exclusivitate pentru Paginademedia.ro că tatăl său se va implica la Gold FM.

De asemenea, prezenţa lui Chirieac la Gold FM nu este chiar întâmplătoare, deoarece acesta a dorit să cumpere postul la începutul acestui an, după cum Paginademedia.ro anunţa la vremea respectivă. Până la urma, staţia a ajuns la Cosmin Guşă.

Cosmin Guşă îl implică şi pe tatăl său la Gold FM

Cosmin Guşă anunţa la interviurile Paginademedia că tatăl său se va implica la Gold FM.

„Eu mi-aş dori să se implice şi mi-a promis că se va implica în primul an. Va face şi el parte din consiliu şi din echipa Gold FM, dar decizia o voi lua eu.

Este radioul lui Cosmin Guşă, dar Cosmin Guşă are multe de învăţat de la omologul mai învârstă”, spunea Cosmin în luna noiembrie.

Totodată, Cosmin Guşă a adus un nou prezentator la matinalul Gold FM, în locul Cârcotaşilor. Noul matinal al Gold Fm se numeşte „Şarpe & Friends”. Este un program de muzică şi informaţii, fiind prezentat de Bogdan Popescu, care este DJ şi are pseudonimul de „Şarpe”.

„Friends” sunt Alina Dimitriu, Raluca Moianu şi Radu Bobe. Ei sunt realizatorii de programe pe celelalte tronsoane, fiind invitaţi în emisiune pentru a dezbate diverse teme (horoscop, meteo, poltică, etc).

Matinalul e difuzat de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-10:00. Se transmite în direct şi pe pagina de Facebook a radioului.


CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Bogdan Chirieac, în discuţii pentru preluarea unui post de radio


CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune


CITEŞTE ŞI: Fiul lui Cozmin Guşă preia Gold FM. Tranzacţia postului de radio, pe masa CNA


CITEŞTE ŞI: Un nou matinal la Gold FM: Sharpe, în locul Cârcotaşilor. Postul patronat de fiul lui Cozmin Guşă a înştiinţat CNA


Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    asa ca intre vechi camarazi psd Nene gusa ia zi cind ai mintit poporul cu televizoru ? atunci cind erai la realitatea sau acum ? zau ca nu te pricep sau ...si si
  • DODO DODO
    asa ca intre vechi camarazi psd Nene gusa ia zi cind ai mintit poporul cu televizoru ? atunci cind erai la realitatea sau acum ? zau ca nu te pricep sau ...si si
  • Specialistu Specialistu
    Dati audientele de aseara,Chefii lideri detasati

Trimite un comentariu

sus