Skip to main content

Pentru jurnalişti şi oameni de comunicare: S-a lansat prima şcoală de dicţie în engleză, din România

 
Mihai Crăciun
Mihai Crăciun

Pentru jurnalişti, vloggeri sau oameni de comunicare. S-a lansat prima şcoalădedicţieînlimbaengleză, dinRomânia.

Publicitate

Este fondată de Mihai Crăciun - omderadio, de televiziuneşi trainerdedicţie (la şcoala Dicţie.ro). Crăciun este realizator al emisiunii IT Republic, alături de Carmen Ivanov, la Radio Tanănana. Ideea pentru şcoala de dicţie în limba engleză a apărut în carantina prin care am trecut în această primăvară.

Platforma sa se numeşte Peter Piper, iar cursurile au ca obiectiv perfecţionarea pronunţiei indiferentdeniveluldecunoştinţe, spune Crăciun.

Cursurile se ţin momentan pe Zoom, din cauza pandemiei. Pot participa atât adulţi, cât şi copii.

Mihai Crăciun, despre proiectul său:

„Trăimîntr-unsatglobal, încareşcoalateînvaţălimbaengleză,darpracticarevineînsarcinata. Uninterviu,unjobîntr-ocompaniemultinaţională,unpitchşichiarcreareaunuicanaldevlogging necesităcunoaşterealimbiiengleze.

Pronunţiaşiintonaţianecorespunzătoarepotcompromite calitateadiscursuluiuneipersoanesaucreaconfuziişichiarstârnimomentestânjenitoare,dacăneamintimdedeclaraţiicelebre. Înlunamartie,înlockdown,amstatpreamulttimpîncasă,aşa că am copt noul proiect numit PeterPiper, o platformă pentru persoanele care îşi doresc un upgradealpronunţiei,aldicţiei,înlimbaengleză.

Amînceputacestproiect dupăceuncursantmi-amărturisitcăavenitlaDictie.ropentrucăvreasă-şiperfecţionezedicţiaînlimbaenglezăprintr-uncurs dedicţieînlimba română.Aşacăamfăcutswitch-ulpeengleză”, spune trainerul.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zf zf
    Sigur o sa apelam.

    "...după ce un cursant mia mărturisit că [...] printrun curs de dicție."

Trimite un comentariu

sus