Skip to main content

VIDEO. A apărut un nou site de sport: Playsport. Totul despre noua publicaţie cu Radu Oprişan

 
VIDEO. A apărut un nou site de sport: Playsport. Totul despre noua publicaţie cu Radu Oprişan

INTERVIU VIDEO. Nou site de sport, începând de astăzi: Playsport.ro este online, de mai puţin de o oră, cu jurnalistul Radu Oprişan la conducerea echipei editoriale.

Publicitate

Printre cei care semnează în noua publicaţie online sunt Marius Mitran, Alin Buzărin şi Andrei Nourescu.

De ce un nou site de sport? Care este politica editorială a publicaţiei playsport.ro? Care sunt obiectivele?

Răspunsurile, de la Radu Oprişan. Interviul va fi Live în curând.

Playsport este dezvoltat sub umbrela site-urilor Playtech.ro şi Impact.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredan Loredan
    Unde putem trimite aceste screen-uri?

    Multumesc!
  • Cristian Cristian
    Sunt de acord sa facem un articol despre acest Camara Vasile cum a spus cineva mai jos.Unde iti trimitem dovezile?Despre reporturi,rapoarte modificate in photoshop si pacaleala
  • Maria Maria
    Petrisor, ***. *** dar nu poti sa stergi comentariile cititorilor tai asa cum n-ai facut-o niciodata. Cum dovedesti tu ca acele acuzatii au fost nefondate. Activeaza o functie de upload foto si o sa vina oamenii si cu dovezi. Ce ai facut tu se numeste cenzura nici nu iti imaginezi cu ce om te-ai asociat. ***, m-ai dezamagit.
  • Mircea Mircea
    Nu ai sa vezi raspuns la acest comentariu stai linistit. Fiecare cu durerea lui din cate vad. Unul sa isi curete imaginea prin cenzura de comentarii. Altul sa isi puna in valoare strategia de manipulare. Altul sa moara capra vecinului si tot asa.
  • Marian Marian
    Buna seara,

    @Obae Petrisor, cine defineste daca un comentariu este la obiect sau nu? Ma refer strict la partea cu acuzatiile nefondate si la corectitudine. Am citit aseara o parte din comentarii si imi pareau interesante. Daca se aduc ceva argumente solide sau dovezi, atunci devin fondate? Ce ziceti, faceti un material pe tema canibalismului care se petrece sub ochii nostri pe piata de stiri din Romania?

    Multumesc
  • Obae Petrisor Obae Petrisor
    Am rugămintea ca în comentariile pe care le faceți să evitați atacurile la persoană și acuzațiile nefondate. Altfel, comentariile vor fi moderate.
  • Laur Laur
    Sa-i trimita cineva lui Dan Andronic linkul asta sa vada si el comentariile, va rog mult. Ca sa inteleaga exact de unde a pornit conflictul oamenilor lui cu Vasile Camara asta pe tema EVZ in Google.
  • Ralu Ralu
    Hai sa zic si eu una tare, daca tot dam cartile pe fata! Omul are peste 30 de "angajati", oameni care copiaza tot ce se poate de pe tot internetul din Romania iar la postarea de pe pagina lui de Facebook unde a anuntat lansarea acestui nou site, are 2 (DOUA / TWO) Like-uri. Voi va dati seama cat de mult il apreciaza si se bucura si oamenii cu care lucreaza individul asta?!
  • Andra Andra
    Cine e acest Camara Vasile si ce a facut ca se pare ca isi ia mai mult hate ca Mircea Badea?
  • Lutu Lutu
    Petrisor Obae a dat o lovitura pe piata media fara sa-si dea seama. Stirea nu e in ce zice Oprisan acolo in video ci ce zice lumea aici la comentarii. Mie mi-a ajuns linkul asta trimis de cineva pe FB si nu mi-a zis sa citesc stirea ci sa cobor direct la comentarii! Felicitari Petrisor :))
  • Dragos Dragos
    Nu sunt site-urile lui, e divizia de gunoi a Ringier Romania! Aia de la Ringier au gasit metoda asta mizerabila de a face bani, asa cum si GSP fura unici cu Gusti Roman din Malawi. Doar ca de data asta au facut-o mai cu cap. I-au bagat baiatului asta, Vasile in cap faptul ca el e destept si ca stie lucruri despre internet, dar banii pe site-uri sunt la ei :) Site-urile fac bani EXCLUSIV din Google, niciun client mare din agentii nu va zice vreodata, ca vrea pe niste site-uri care nu exista. E metoda prin care divizia de vanzari a Ringier isi sustine redactiile ca si costuri. Va spune cineva din interior care stie exact cati bani face Ringier Romania cu satelitii astia pe care nu vrea sa si-i asume.
  • Marco Marco
    Mama ce lovitura de PR a dat Vali Camara cu articolul asta *** pe Pagina de Media :))) Na ca acum l-a calcat in picioare tot internetul! Stai sa vezi maine cand s-or trezi si ailalti din TOP SATI care au boala pe el, sa vezi atunci cum o sa curga comentariile aici, ca sa ramana scris cine e de fapt Vali Camara! Oricum, puternica lovitura de imagine.
  • Gia Gia
    E copie 100% dupa Digi. Domnul Camara nu stie altceva decat copy paste. N-a creat nimic in viata lui. Oricat incearca, e degeaba. A copiat de pe la altii tot si i-a fraierit pe toti implorand feeduri. Cum era saracul pamantului, a primit. Ca deh, lumea sare sa ajute saracii. Vedem bicarbonat si varza murata pe Playtech. Vai de capul lui Google. Astea nu sunt site-uri. Sunt glume de prost gust si la un moment dat se va opri prosteala asta fara sfarsit.
  • Mile Mile
    Atat circ cine va pune să intrați
  • ADrian ADrian
    Nici macar n-au reclama pe site, e o furaciune de pe Digi Sport. Oamenii doar asta stiu sa faca , fura stiri si acum modelul de site cu totul. Incredibil unde s-a ajuns cu internetul in Romania!

Trimite un comentariu

sus