Skip to main content

Poftiţi! Nea Mărin aduce „circul” la Antena 1 pe final de an. Sezon nou, filmat anul trecut

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Nea Mărin (n.red. Marin Barbu) revine la Antena 1. Cu un nou sezon. Al şaptelea. Va pune (din nou) vedetele la muncă şi se va contra cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, obişnuiţii „duşmani”, în al şaptelea sezon al producţiei „Poftiţi la Nea Mărin”.

Publicitate

Noul sezon va fi la circ. „Poftiţi la circ” va debuta pe Antena 1 luni, 28 decembrie. Se va difuza de luni până miercuri, de la 20:30.

De notat că acest sezon a fost filmat încă din vara lui 2019.

Primele vedete din noul sezon care vor munci sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu.

Toate episoadele au fost filmate la circul familiei Bellucci. În fiecare ediţie, nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăţi spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul şi fanii.

Vedetele vor trebui să îndeplinească sarcini precum procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar şi activităţi în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfăşura la circ.

Andrei Ştefănescu, despre noul sezon:

“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiţie. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când!

Însă va fi un sezon frumos şi complet- cu dramă, comedie, acţiune şi...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi şi frumoasa lume a circului”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • E chiar bine venita aceasta emisiune .Ne amuzam teribil urmărind-o in familie .E o emisiune super .Mai ales ca nu prea ai la ce te uita .
 • va fi super acum cand nu ai la ce sa te uiti

  Cum nu ai la ce sa te uiti saptamana asta la Antenuta. Hahhaah. La Pro ai la ce sa te uiti, audienta dubla zi de zi !
 • Acuma s-au trezit hateri sa comenteze anapoda
  Mai vedem noi când începe emisiunea

  Dar tu unde erai bagat cand Pro stergea pe jos cu Antenuta ta ? In barlog ?
 • Circul e ceva bun ca la ferma îți place

  La fel ca tine. Nu iti place circul la Fermieri, dar la nea Marinel da...
 • Bravo liviu vei fi vedeta încă 20 de ani

  Dar tot locul 2 , vai vai vai
 • Super va fi 3 zile avem ce vedea

  Dar saptamana asta ce ai vazut la antenuta ? Nimic , locul 2 comercial. Vai vai vai...
 • iuli, e la tine interesant

  Da, turcesti peste filmele tale saptamana asta...
 • E bun să ai ceva pregătit în caz de pandemie , super o sa fie, ca asa nu ai la ce sa te uiți, acum e greu sa faci ceva

  Si baga acum cand nu au concurenta de frica , ha ha ha . Macar Pro a avut curaj si a bagat Mascatii la bataie cu Factoratii. Unde finala audiente foarte bune.
 • E un program bun pentru cine vrea sa vada ceva de relaxare si amuzament. Singura chestie ciudata e ca fiind filmat vara si inainte de pandemie pare ca vezi ceva in reluare si nu prea are farmec a fi ceva in premiera mai ales pentru sfarsit de an.
 • Acuma s-au trezit hateri sa comenteze anapoda
  Mai vedem noi când începe emisiunea

Trimite un comentariu

sus