Skip to main content

Serialul Nemilosul Istanbul ajunge la final. Ultimul episod se vede diseară pe Kanal D

 
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Serialul Nemilosul Istanbul ajunge la final. Kanal D anunţă că ultimul episod se vede în această seară, de la ora 20:00.

Publicitate

În cadrul episodului se va urmări deznodamântul poveştii familiilor Yilmaz şi Karacay. Totodată, vom afla „dacă va reuşi Nedim să-şi răzbune trecutul, copilăria lui fiind marcată iremediabil de acţiunile cumplite manifestate de o parte a familiei Karacay, Şeniz şi Cenk, şi dacă va reuşi frumoasa fiică a lui Seher Yilmaz, Cemre, să rămână alături de persoana iubită”, mai spun reprezentanţii Dogan.

Odată cu finalul serialului se schimbă şi grila Kanal D. De luni până vineri se va difuza producţia „Prizoniera destinului”, de la 20:00. Mai multe despre acest serial, AICI.

CITEŞTE ŞI: Kanal D continuă „reţeta” succesului. Vine cu un nou serial turcesc

CITEŞTE ŞI: Kanal D anunţă când va începe noul serial turcesc „Prizoniera destinului”

CITEŞTE ŞI: Serialele turceşti de la Kanal D, printre cele mai căutate titluri pe Google. Alte seriale căutate de români, în 2020

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    @geo A venit pandemia si in Turcia la vremea filmarii ultimelor episoade, astfel incat s-a decis incheierea serialului. Nu va mai fi un alt sezon. Este chiar ultimul episod.
  • DODO DODO
    de la 39 episoade in original s-a ajuns la peste 40 Multe multe reclame Oare s-a depasit norma ? cna stie !
  • Mile Mile
    Deci audiență dispare
  • geo geo
    Se termina cam brusc...un scenarist inspirat ar mai mai ”tras” de serial cu inca vreo 10 episoade...dar, banuiesc, ca va mai urma cel putin un sezon al serialului.

Trimite un comentariu

sus