Skip to main content

Chefi la cuţite, final de sezon. Când aflăm câştigătorul?

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Sezonul 8 din Chefi la Cuţite se apropie de final, iar cooking show-ul prezentat de Gina Pistol se va vedea două zile pe săptămână în loc de trei.

Publicitate

De când?

Schimbarea se va face începând de săptămâna viitoare. Vor fi doar două ediţii din Chefi la Cuţite - luni, 7 decembrie şi marţi, 8 decembrie. Atunci sunt programate ultimele două battle-uri din sezon.

Miercuri, în loc de Chefi la Cuţite, Antena 1 va difuza un film din 2015 - „Spioana”.

Semifinala Chefi la Cuţite va avea loc luni, 14 decembrie, iar marea finală este programată marţi, 15 decembrie.

Cooking show-ul produs de Mona Segall a fost una dintre cele mai urmărite programe de 1 decembrie. VEZI AICI topul celor mai urmărite programe de Ziua Naţională.

CITEŞTE ŞI: TOP. Cele mai urmărite emisiuni de Ziua Naţională. Două milioane de români au urmărit-o pe Andreea Esca. Antena 1, cele mai urmărite programe ieri

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dracu Dracu
    Dati audientele de aseara***
  • Dracu Dracu
    *** *** în site-ul vostru ,aveti doar stiri inutile
  • mile mile
    mihail si ce, daca nu ai la ce sa te uiti degeaba sunt ieftine
  • Mihail Mihail
    Din bataia asta intre Ferma si Chefi la Cutite a castigat detasat Kanal D. Aia iau seriale turcesti cu costuri minime, le traduc si le difuzeaza.

    Televiziunea, nu e doar despre audiente. E si despre costuri. Care in cazul Kanal D au fost aprope inexistente, comparat cu celelalte doua programe.
  • mile mile
    sabina iti plac certuri de doi lei , doi postaci disperati ca sunt umiliti de chefi aseara11 rating ei 6 , unde este masterchef , unde erai intelectualii tarii la ferme
  • Sabina Sabina
    Marian , cu toate astea mi-ar placea sa mai incerce un sezon din The Farm ca mai au contract pentru inca doua sezoane darasa cum spui tu ar fi interesant si un sezon cu un oameni obisnuiti sau daca nu sa faca un format nou gen Big Brother .
  • Marian Marian
    Sabina greu de spus daca se mai face ar fi fost mai bine un sezon cu oamenii obisnuiti , sper ca ai vazut ca pro scoate tot baga numai filme doar marti si joi va mai fi Las Fierbinti , nou sau vechi cred ca au inebunit cu audientele de pe 1 Decembrie sau ii doare undeva ,
  • Sabina Sabina
    Mie mi-a placut emisiunea Ferma .A fost un sezon ok chiar daca nu a mai avut audientele din sezonul trecut si sunt curioasa si cine va castiga .Cu putin noroc daca PRO TV va dori sa continue formatul The Farm ar avea nevoie de cateva imbunatatiri pentru ca are un substrat bun .
  • Marian Marian
    Se termina si Ferma deseara chiar daca chefii au fost mai buni in ultimul timp se putea scrie si desprea ea dar voi faceti reclama doar la antenuta

Trimite un comentariu

sus